Krydstogt fra Singapore

Krydstogt fra Singapore

Singapore lader til at være the new place to be på et krydstogt til Asien, og det er ikke for ingenting. Singapore er hurtig og funklende, en by om er stolt af sin arkitektoniske skønhed med et tvist. Singapore mangler heller ikke grønne oaser og pladser, hvad enten det er pragtfulde Singapore Botanic Gardens eller futuristiske Gardens by the Bay, en park ved vandet, som ligner noget fra en sciencefiction-film.

Krydstogt fra Singapore

Noget af det sjove ved byen er, at når du er på krydstogt, føles Singapore mere som en forlystelsespark end en by. Den er spændende, levende, luksuriøs, og er fuld af alle slags skæve gadgets, som f.eks. Singapore Flyer, et kæmpe pariserhjul, der byder på en smuk udsigt over byen eller natsafari, hvor du kan kigge nærmere på leoparder, tigre og andre eksotiske dyr.

Slentr langs Marina Bay eller besøg de gamle koloniale hoteller og barer. Når du ankommer, vil du hurtigt fornemme at Singapores historie er omhyggeligt afbalanceret med en sjov, ubekymret attitude.

Glem ikke at prøve byen kendetegnende cocktail, Singapore Sling - gin og ananasjuice, garneret med et lysende rødt kirsebær. Cocktailen er som standard på menuen hos Long Bar på Ruffles Hotel, hvor den blev serveret for første gang. Singapore kan både byde på skønne badesteder såvel som relikvier og historiske monumenter. Her er noget for friluftsfolket, eventyrlystne madelskere, dyrelivsentusiaster og alt derimellem. Det er en af de havne, som du gerne vil tilbage til på dit krydstogt i Asien.

Krydstogtterminalen i Singapore

Marina Bay Cruise Centre Singapore

Træd indenfor i enorme Marina Bay Cruise Centre Singapore, en af de største og mest unikt designede krydstogtterminaler i Asie.

Når du besøger Singapore som krydstogtpassager, kan du ikke ignorere de enorme krydstogtskibe, der lægger til i det nye Marina Bay Cruise Centre Singapore (MBCCS).

Her er fantastiske fotomuligheder blandt nogle af verdens største og mest majestætiske skibe.

På taget:
Kig ned, og du vil se det innovative design på terminalen. Bemærk den kantede form og de rullende 'bølger' på taget, der ser ud til at ændre sig konstant, jo tættere du kommer på.

Dette arkitektoniske ikon byder på en imponerende udsigt til Singapores skyline og strædet Singapore Strait.

Beliggenheden i Marina Bay bringer dig tættere på attraktioner som Gardens by the Bay og Marina Barrage, samt erhvervslivets finansielle centrum og Marina Bay Sands®.

Website Marina Bay Cruise Centre Singapore

Seværdigheder på dit krydstogt

Marina Bay
Universal Studios Singapore
Raffles Hotel
Clarke Quay

Marina Bay

Singapores berømte Marina Bay er stedet man skal tage hen for at lave de mest spektakulære ting i byen. Den hurtige udvikling i denne kosmopolitiske bystat har medført, at hele Marina Bay-området har gennemgået en transformation af episke proportioner.

Marina Bay Sands-komplekset, som har koster 5,5 milliarder dollars, er bugtens midtpunkt, og mange af de spændende ting, som man kan foretage sig og se i omgivelserne har denne impornerende bygning som omdrejningspunkt, bl.a. ArtScience Museum, kasinoet samt diverse butiks-, spise og underholdningssteder. Ankom til Marina Bay omkring kl. 20 for at se det fantastiske lysshow, som oplyser vandet og forskellige ikoniske monumenter, som du sandsynligvis har set på postkort.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer