Krydstogt Shanghai

Shanghai: Den alsidige destination på dit krydstogt

Shanghai er en by, der fascinerer. Hvad enten du er til termpler, kultur, moderne arkitektur eller shopping: I Shanghai finder du det hele.

Krydstogtdestinaton Shanghai

Slentr ad ‘The Bund’ og oplev Shanghais positive vibe. Langs boulevarden ved Huangpu-floden troner ikke kun bygninger fra den britiske kolonitid, her finder du også utallige gadekunstnere, street food-boder og souvenirbutikker. På den anden side af floden ses den kinesiskee metropols imponerende skyline. En god begyndelse på dit krydstogt.

Nanjing Road er the place to be for shopaholics. Her scorer du lige så let en taske fra Louis Vuitton som et autentisk kinesisk broderiarbejde. Har du mere lyst til en kulturel udflugt? Så gå ikke glip af det buddhistiske Jade Buddha Temple, hvor - navnet siger det hele - du kan beundre en betagende Buddha-statue lavet af hvid jade. Eller bliv inspireret af Yu Yuan-haverne. De dragedekorerede mure, de særlige vand- og klippearrangementer og de mange pavilloner giver dig minder for livet. På dit krydstogt til Asien er Shanghai et by, som du aldrig bliver færdig med. 

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie in Shanghai

The Bund
Shanghai Tower
Jade Boeddha Tempel
Shanghai Museum

The Bund

For dem, der ønsker at fornemme atmosfæren i det gamle Shanghai, er det et must at slentre ad The Bund. Her kan du finde art deco og neoklassiske bygninger fra det tidlige 20. århundrede. Selv efter solnedgang er det et fascinerende sted at besøge.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer