Krydstogt Hongkong

Hongkong: En usædvanlig destination på dit krydstogt

Hongkong er en stor oplevelse. Byen er bygget på utallige øer og er en fascinerende blanding af skyskrabere, neonlys, traditionelle butikker og templer, og byder på et hektisk tempo. Her er nok for alle sanser.

Krydstogtdestination Hongkong

Hongkong var oprindeligt en britisk koloni, hvorfra forretningsmænd handlede med det kinesiske imperium. Denne metropol er nu under kinesisk styre. Fortiden er stadig meget tilstedeværende. Mange mennesker taler engelsk, der kører i venstre side og navne på gader og steder afsløre den tidligere britisk tilknytning. Men Hongkong er frem for alt en dynamisk by, hvor der altid sker noget. Besøg byen på dit krydstogt til Asien.

Fra bydelen Kowloon har du en betagende udsigt over Hongkongs skyline. Og når du nu alligevel er her, bør du selvfølgelig også besøge det indtryksrige natmarked Temple Street Market - stedet for souvenirs og street food. Kan du ikke få nok af den spektakulære udsigt? Tag svævebanen op på bjerget Victoria Peak. Duft røgelsen i de mange templer, såsom Chegong Temple og Sha Tin og Man Mo Temple. Har du lyst til noget helt andet? Besøg det underholdende Hong Kong Disneyland Resort, den største forlystelsespark i Hongkong. Du vil opleve et perfekt krydstogt.

Seværdigheder i Hongkong

Victoria Peak
Temple Street Night Market
Man Mo Tempel
Tian Tan Buddha

Victoria Peak

Du kommer til det 552 meter høje Victoria Peak med den 125 år gamle peak-sporvogn. Det er en af ​​de mest populære attraktioner i Hongkong, og du vil forstå hvorfor, når du kigger ud over denne fascinerende metropol.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer