Krydstogt fra Vancouver

Vancouver: Naturskøn start på dit krydstogt

Vancouver ligger på Canadas vestkyst og er omgivet af imponerende dale, rå bjergkæder og enorme skove. Det, at du både kan surfe og stå på ski, siger alt om ​​denne krydstogtdestinations alsidighed.

Krydstogtdestination Vancouver

Fra spækhygger-spotting og kajaksejlads til den bedste asiatiske mad i Nordamerika. Der er ikke noget, du ikke kan foretage dig i Vancouver. Hvad du ikke kan undgå at lægge mærke til i Vancouver, er den smukke natur. Sea to Sky ruten fra downtown Vancouver til nærliggende Whistler bliver ikke for ingenting kaldt den smukkeste motorvejsstrækning i verden. Men det er ikke der, superlativerne ender, når det kommer til Vancouver. Med bystrand, 600 år gamle træer og Vancouver Aquarium er Stanley Park engang blevet udråbt til verdens smukkeste park.

Vancouver er ikke kun en utrolig feriedestination i sig selv, byen er også afgangshavn for uforglemmelige krydstogter til Alaska, udflugter langs Stillehavskysten og troipisk ferie på Hawaii.

Du begynder dit krydstogt til Alaska i Vancouver, og det kan anbefales! På dit krydstogt besøger du også Anchorage, Alaskas havneby.

Seværdigheder i Vancouver

Hval-spotting
Hop on Hop off tour
Sea-To-Sky Gondola Experience & Shannon Falls
Stanley Park
Gastown

Hval-spotting

Rejs til Howe Sound og Georgia Strait for at se de majestætiske pukkelhvaler i sommermånderne.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer