Krydstogt til Anchorage

Krydstogt til Anchorage

Den største by i Alaska, omringet de snedækkedede Chugach-bjerge, er en spændende kosmopolitisk destination med den smukkeste natur og den typiske gæstfrihed, som du kan forvente ved Nordamerikas yderste grænse.

Krydstogt til Anchorage

Under dit besøg i Anchorage kan du nyde de hyggelige restauranter og dygtige bryggerier, eller udforske de mange gletsjere i omgivelserne og se vilde dyr. Dyk dybt ned i Alaskas oprindelige kultur på det lokale kulturarvscenter, eller beundr de elfenbensfarvede hvidhvaler, der boltrer sig i havet med kontinentets højeste punkt, Denali, i baggrunden.

Udvid dit krydstogt til Alaska med en Cruisetour for at opleve Anchorage naturlige og kulturelle attraktioner.

Krydstogtterminaler i Anchorage, Alaska

Krydstogtterminaler i Anchorage

Krydstogtrejsende til Alaska begynder eller afslutter deres rejse i en af de to terminaler ved Anchorage: Whittier eller Seward. Turen fra Whittier eller Seward til Anchorage er nem. Begge er forbundet via vej og jernbane. Whittier ligger omkring 95 km sydøst for Anchorage, en tur på omkring 1½ time, og Seward lgger omkring 193 km sydøst for Anchorage, en tur på omkring 3 timer, på halvøen Kenai.

Mange krydstogtselskaber tilbyder transport fra disse havne til Anchorage, og mange lokale virksomheder tilbyder også krydstogttransfer. Overvej at planlægge ekstra tid til transfer i dit program. Undervejs er der mange seværdigheder og aktiviteter, som er værd at besøge.

Du kan også hoppe på Alaska Railroad. Fra begge havne afgår der dagligt passagertog mod Anchorage, og toget er en mindeværdig måde at komme til din destination på, med flere seværdigheder undervejs.

Sådan kommer du til krydstogthavnen i Anchorage

Seværdigheder i og omkring Anchorage

Alaska Native Heritage Center
Alaska’s Big Apple
Kajaksejlads på Eklutna Lake
Spot bjørne i Katmai National Park

Alaska Native Heritage Center

Alaska Native Heritage Center i Anchorage byder på et dybtgående indblik i den oprindelige befolknings liv i Alaska. Se dans, lyt til historier, mød træskærere og oplev genskabte vinterhjem.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer