MSC Virtuosa

Velkommen om bord på MSC Virtuosa, et af MSC Cruises' to største skibe. Det helt nye skib er udstyret med en bred vifte af imponerende faciliteter og et fantastisk interiør. På MSC Virtuosa står intet i vejen for den ultimative krydstogt!

Slap af i spaen, tag en dukkert i en af de fem swimmingpools eller nyd det udsøgte (italienske) køkken; MSC Virtuosa ved, hvordan man forkæler sine gæster fra top til tå. Når du rejser til de mest ekstraordinære destinationer, kan du nyde alle bekvemmelighederne på dette flydende femstjernede hotel.

MSC Virtuosa fra Hamburg

Gå rundt i de maleriske gader i Brugge, gå på shopping i Rotterdam og seværdigheder i Paris - MSC Virtuosa tager dig med til Europas mest hyggelige byer. Dette luksusskib vil afgå regelmæssigt fra Hamborg i vinteren 2023, et ideelt udgangspunkt for din krydstogtferie. Tag på et kort minikrydstogt eller tag dig tid til at nyde alle de luksuriøse faciliteter på en tur/retur fra Hamborg. En dag på havet er alt andet end en straf om bord på MSC Virtuosa! Fra vanvittig underholdning til et fantastisk wellness-kompleks og et bredt udvalg af førsteklasses restauranter - gør dig klar til en uforglemmelig krydstogtsferie med MSC Virtuosa.

SE KRYDSTOGTER

Indtryk af MSC Virtuosa

Pool dæk
Galleria Virtuosa
Restaurant Minuetto
Il Campo Restaurant
Kahyt med balkon
Suite med whirlpool
Galleria Virtuosa
Indendørs pool
Aurea Spa
Aurea Spa
Aquapark
Aquapark
Hola! Tacos & Cantina
Hola! Tacos & Cantina
Virtuosa Bar & Lounge
Starship Club
Virtuosa Bar & Lounge
Aquapark
Pool-dæk
Pool-dæk

Pool dæk

Din søgning gav følgende resultat