Krydstogt for seniorer

Krydstogt er ideelt for ældre, som ønsker at se verden på en afslappet måde.

Overvejer du som senior at tage på et krydstogt, næste gang du skal på ferie? Et krydstogt er den mest behagelige måde at rejse på. Nyd de smukke destinationer på din rejser i dit luksuriøse 'sejlende hotel'. For de seniorer, som finder det mere behageligt at blive på skibet på deres krydstogt, og ikke ønsker at deltage i ekskursioner, er der nok muliger om bord, og skibet er en destination i sig selv.

Krydstogt for seniorer

Passagerer med begrænset mobilitet

Er du rejsende med begrænset mobilitet kan du vælge besøgene på land omhyggeligt eller nyde udsigten fra skibet, mens du gør brug af faciliteterne og det sociale netværk om bord.

Mange krydstogtskibe har kahytter med nem tilgængelighed, elevatorer, kørestolsbredde døre og tilmed specialudstyr, som hjælper dig ombord på de mindre både, der tager dig på land for ekskursioner. Flere skibe har lægehjælp om bord - en fordel for alle passagerer, ikke kun seniorer - i tilfælde af sygdom. De fleste krydstogtselskaber kræver at få besked om deres passagerers særlige behov mindst 45 dage før afgang for at sikre, at passende indkvartering kan arrangeres.

TIP
Tag afsted på krydstogt direkte fra Danmark, så det ikke er nødvendigt at flyve til et andet land. Se krydstogterne med afgang fra Danmark her. Det bliver ikke nemmere og bedre!

Nyd faciliteterne om bord

Egentlig er alle krydstogtskibe egnet til seniorer. Ethvert krydstogtskib byder på en masse faciliteter, underholdning og luksus, der er yderst velegnet til ældre. Tilmed krydstogtskibe udstyret med mange faciliteter til børn byder på meget for seniorerne, bl.a. kan luksusrestauranter, flotte kahytter, sport, swimmingpools, wellness, kasino, teater og anden underholdning findes på alle krydstogtskibe, og naturligvis altid den bedste service.

Som senior på krydstogt anbefales det at booke et krydstogt uden for skoleferierne. Så er der mere ro og færre børn om bord. Det har også den fordel, at et krydstogt er billigere uden for højsæsonen.

Book nemt og hurtigt dit krydstogt hos Sunweb

Nedenfor ses det aktuelle krydstogtudbud for seniorer, sorteret efter afsejkingsdato:

Din søgning gav følgende resultat