Krydstogt fra Buenos Aires

Krydstogt fra Buenos Aires

Besøg den sydamerikanske by med et enormt udbud af kultur, fantastisk mad og hyggelige caféer. Byen, som aldrig sover, lever op til sit navn med sit pumpende hjerteslag og energiske mennesker. Besøg La Boca, tangoens fødested. Oplev Buenos Aires på et krydstogt i Sydamerika!

Krydstogt fra Buenos Aires

Buenos Aires er grundlagt i begyndelsen af ​​det 16. århundrede, og udvikledede sig under kvægboomet i 1880'erne fra en kolonial havneby til en kosmopolitisk metropol - "Sydamerikas Paris". Præcis som i det vestlige Nordamerika, blev kvægboomet efterfulgt af et tilbagefald, men det forhindrede ikke Buenos Aires i at blive til den by, den er i dag. Med sin eventyrlige storhed er Buenos Aires en by med både isnende intellekt og ulmende lidenskab. Her finder du elegante Teatro Colón, et af verdens største operahuse, i kontrast til arbejderkvarterne, hvor tangoen opstod. Måske er byens gåder og modsætninger bedst legemliggjort af dens to mest berømte indbyggere - den tilbagetrukne bibliotekar og litterære geni Jorge Luis Borges og showgirl og First Lady, Evita Peron.

"Sydamerikas Paris" brillerer med sin europæiske arv. En af glæderne ved Buenos Aires er simpelthen bare at indsuge byens charme, fra de parisiske confiterias - caféer - til de populære tangoklubber.

Buenos Aires er et must-visit på et krydstogt i Sydamerika.

Benito Quinquela Martín Terminal

Benito Quinquela Martín Terminal

Buenos Aires har den største krydstogthavn i Argentina, samt landets vigtigste fragthavn. Der bor omkring 2,9 mennesker i selve byen, og 15,6 millioner i oplandet. Buenos Aires er en kosmopolitisk by, der ofte omtales som "Sydamerikas Paris". Metropolen dækker et samlet areal på cirka 203 km2. Krydstogthavnen er beliggende i Retiro (Ascensores Heaven Ward), omkring 1 km fra byens centrum.

Krydstogtterminalens offiecielle navn er Benito Quinquela Martín Terminal. Her ankommer store krydstogtskibe fra selskaber som Royal Caribbean, MSC, Carnival, Celebrity, Costa og Silversea. Krydstogtsæsonen strækker sig fra oktober til begyndelsen af april. Buenos Aires er en af havnene på krydstogtruterne, som krydser gennem de patagoniske kanaler og chilenske fjorde i Tierra del Fuego-provinserne.

Wikipedia for Benito Quinquela Martín Terminal

Seværdigheder i Buenos Aires

Bombonera stadion
Tigre
Teatro Colón
Recoleta

Bombonera stadion

For fodboldfans er et besøg i Buenos Aires ikke komplet uden et besøg på Bombonera stadion, eller Estadio Alberto J. Armando, som det officielt hedder, hjemsted for Maradonas elskede Boca Juniors, og ofte anset som det stadion i verden med den mest intense og passionerede atmosfære.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer