Krydstogt San Diego

San Diego: Den solrige destination på dit krydstogt

San Diego er beliggende i den sydligste del af Californien, tæt på den mexicanske grænse. Solen skinner altid i San Diego, hvilket gør det til en skøn destination for strandelskere.

Krydstogtdestination San Diego

San Diego er så tilbagelænet, at det virker, som om beboerne selv er på ferie permanent. Go with the flow langs en af ​​de 60 strande. Og måske er det nu, du skal finde ud af, om du kan holde dig oprejst på et surfbræt i Stillehavets brænding - ligesom de lokale. Hvis du vil dykke længere ned i surfer-verdenen, er California Surf Museum selvfølgelig et must see

Dog er San Diegos mest berømte vartegn ikke stranden, men San Diego Zoo. I denne smukke zoologiske have kan du beundre mere end 4.000 dyr i omgivelser, der er så naturlige som muligt. Du må heller ikke gå glip af Coronado Bridge. Denne 3,4 kilometer lange bro forbinder San Diegos centrum med Coronado Island. Om aftenen kan du slentre i gaderne i spansk stil i San Diegos gamle bydel og indtage den bedste mexicansk-amerikanske mad på dit krydstogt til Nordamerika.

Seværdigheder i San Diego

California Surf Museum
Coronado Bridge
San Diego Zoo
Mission Beach

California Surf Museum

I byen, hvor surferne er i overtal, kan der naturligvis ikke mangle et surfmuseum. Fra surfkunst til specielle surfboards og imponerende surffotos. Her finder du det hele.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer