Krydstogt Los Angeles

Los Angeles: En drømmestart på dit krydstogt

Når man tænker Los Angeles, tænker man på Hollywood. Men også for dem, der ikke stræber efter en karriere på det store lærred, har byen overraskende meget at byde på.

Krydstogtdestination Los Angeles [h2]

Det første, der springer i øjnene i Los Angeles, er byens gigantiske omfang; fra Hollywoods bakker til Venice Beach og de enorme filmsternevillaer i Beverly Hills og Santa Monica. De har alle deres egen seværdighed. Men egentlig bør et krydstogt til Los Angeles begynde med et besøg på Hollywood Boulevard og legendariske Walk of Fame. Her træder du bogstaveligt talt i stjernernes fod(hånd)spor, for eksempel Donald Duck, Marilyn Monroe og Arnold Schwarzenegger.

Universal Studios Hollywood er et must see, når du besøge LA på dit krydstogt til Nordamerika. Oprindeligt et ægte filmstudio, nu en af ​​de sjoveste forlystelsesparker i USA. Du må heller ikke gå glip af Griffith Observatory. Ved dette smukke art deco observatorium fra 1935 kan du nyde en storslået panoramaudsigt over byen. Shopaholics kan, ligesom Julia Roberts i Pretty Woman, udleve deres drømme på Rodeo Drive. Et besøg i LA kan egentlig kun føre til én konklusion: ét besøg er ikke nok!

Seværdigheder i Los Angeles

Hollywood Walk of Fame
Griffith Observatory
Venice Beach
Rodeo Drive

Hollywood Walk of Fame

Michael Jackson, Tom Cruise og frøen Kermit har én ting til fælles: de er en af de 2.700 berømtheder, der har deres egen stjerne på Hollywood Walk of Fame. Find din egen yndlingsstjerne på den kendeste gade i LA.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer