Krydstogt Cape Liberty

Cape Liberty: Oplev New York på dit krydstogt

Cape Liberty i New Jersey er en af ​​de mest berømte krydstogthavne for New York. Når dit krydstogt starter eller slutter her, vil du blive fascineret af den fænomenale udsigt til Frihedsgudinden og Manhattans skyline.

Krydstogtdestination Cape Liberty

Cape Liberty ligger mere eller mindre rundt om hjørnet fra Liberty State Park. Og tæt på færgen til Liberty Island med Frihedsgudinden og Ellis Island, hvor immigrater satte foden på amerikansk grund for første gang. Fra Cape Liberty er du også hurtigt i New York City, byen som aldrig sover. Lad dig imponere af de mange skyskrabere, nyd atmosfæren i Central Park og besøg berømte museer som MoMA og Metropolitan Museum.

Har du lyst til at shoppe uendeligt? Så skal du styre mod varehusene på Fifth Avenue, boutiquerne i SoHo og de trendy butikker i West Village. Eller gå på jagt efter vintage-perler på loppemarkedet Brooklyn Flea i bydelen Brooklyn. Lyst til at se et glitrende show? Tag til Broadway, hvor du kan se et af de mange berømte shows såsom Løvernes Konge eller Phantom of the Opera. Cape Liberty er porten til New York og derfor en drømmedestination på dit krydstogt til Nordamerika.

Atlantic City Boardwalk
Cape May
Liberty State Park
Hudson River Waterfront Walkway

Atlantic City Boardwalk

Atlantic City er især kendt for sin berømte Boardwalk. Den godt seks kilometer lange promenade blev anlagt i 1870 og den dag i dag er det der, de fleste af byens seværdigheder kan ses.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer