Krydstogt Boston

Boston: En historisk begyndelse på dit krydstogt

Boston omtales af og til som den mest europæiske by i USA. Men rødderne til det moderne USA ligger dybt i denne elegante by, for det var her den Amerikanske Revolution begyndte.

Krydstogtdestination Boston

Boston ånder historie. Her ligger det ældste baseballstadion i USA: Fenway Park. Bedre kendt som hjemmebane for Boston Red Sox. Det legendariske stadion er grundlag helt tilbage i 1912 og er et besøg værd. Det prestigefyldte Harvard - det ældste universitet i USA - ligger også i Boston, ligesom Massachusettse Institute of Technology (MIT), en af de bedste tekniske universiter i USA.

Boston har usædvanligt mange topmuseer. Besøg for eksempel Institute of Contemporary Art, Science Museum eller Isabella Stewart Gardner Museum. Sidstnævnte museum er mindst lige så kendt for maleriene, der ikke hænger her, som for malerierne, der gør. I 1990 fandt det største kunstrøveri i historien sted her. Også Boston Public Library er et besøg værd. Om ikke andet, så for at se den imponerende bygning. Museerni verdensklasse, Deze musea van wereldklasse, prestigefyldte universiteter og en glorværdig fortid gør Boston til et historisk og kulturelt højdepunkt på dit krydstogt til Nordamerika

Seværdigheder i Boston

Harvard Yard
Fenway Park
Isabella Stewart Gardner Museum
USS Constitution

Harvard Yard

Harvard University er grundlagt i 1636 i denne park, hvor universitetets ældste bygninger stadig ligger. Hvis du vil lære mere om Harvards historie, kan du tage en guidet tur.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer