Krydstogt til Caribien - Nassau

Krydstogt til Nassau

Et krydstogt til Nassau på Bahamas bør stå på din bucket-list. Bahamas hovedstad er indhyldet i caribisk charme, hvor du aldrig er mere end et par skridt væk fra rytmisk percussion, velsmagende mad, hvide sandstrande og noget af det klareste vand i verden.

Nassau var engang tilflugtssted for pirater. På dit krydstogt i Caribien, kan du indblik i den kulørte fortid blandt sørøvere, blokadebrydere og smuglere i de historiske gader og på de tre koloniale fæstninger langs kysten. Hvis du søger et mere hands-on maritimt eventyr, behøver du ikke søge længere. Tag til Nassau på dit krydstogt, og svøm med pigrokker, dyk med delfiner, eller oplev det farvestrålende koralrev ombord på en båd med glasbund. Og lige på den anden side af bugten ligger fantastiske Paradise Island med sine verdensberømte luksushoteller og resorter. Tilbring dagen på det kendte Atlantis resort, nyd det kæmpe vandland, drink en piña colada i Marina Village, og spot hammerhajer i Predator Lagoon. Du vil aldrig glemme et krydstogt til Nassau!

Seværdigheder

Atlantis Paradise Island
Cable Beach
Paradise Island
Blue Lagoon Island

Atlantis Paradise Island

Atlantis, et luksushotel, akvarium, vandland og underholdningscenter er en af topattraktionerne på Bahamas. Hotellet er fyldt med dekorationer af ægte og mytiske væsner; søheste og havvæsner, og har gigantiske bronzedøre.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer