Krydstogt fra Stockholm

Krydstogt fra Stockholm

Stockholm har bare et eller andet, Sveriges hovedstad og bankende hjerte. Det er en intellektuel by ligesom Berlin og fuld af kulturelle artefakter ligesom Rom. På et krydstogt til Skandinavien er Stockholm et wildcard. Byen er førende inden for den designverden, der har sat skandinavisk minimalisme på landkortet.

Krydstogt fra Stockholm

Stockholm huser mange museer, historiske bygninger, og virkelig lækkert mad, spredt ud over 14 forbundne øer, som byen er beliggende på. Stockholm er også en pioner på foodie-scenen, med alt fra dyre delikatesser til down-to-earth streetfood.

For en by, som har eksisteret siden det 13. århundrede, bringer Stockholm hundreder af års historie i balance med stram, moderne energi. Når du besøger Stockholm på dit krydstogt må du ikke gå glip af en slentretur ad de brostensbelagte gader i Gamla Stan, den Gamle By. Brug efter eftermiddag på Nationalmuseet eller Vasa Museum, og tag afsted med mere kendskab til vikingerne og svensk kunst, end du nogensinde troede muligt. Idet Stockholm ligger på øer, som er forbundne af broer, er der ofte en let brise i sommermånederne og masser af muligheder for at svømme, ro i kajak og udøver vandsport. Stockholm er den perfekte introduktion til de finere ting i den skandinaviske livsstil.

Stockholm, Sveriges hovedstad, er en perfekt destination at besøge på et krydstogt i Østersøen.

Stockholms havn

Stockholms havn

Krydstogtskibe, som ankommer til Stockholm, lægger til ved enten Stadsgården, Frihamnen Dock, (hvor de fleste store krydstogtskibe lægger til) eller Skeppsbron Dock (for det meste mindre krydstogtskibe). Nogle krydstogtskibe anvender tender-både, som er praktisk, idet tender-båden sætter dig af inde i byen.

Stockholm havns hjemmeside

Seværdigheder i Stockholm

Gamla Stan
Vasa Museum
National Museum
Stockholm Slot
Skansen

Gamla Stan

Det ville være mærkeligt at ankomme til Stockholm og ikke besøge den Gamle By, det historiske centrum, som på svensk hedder Gamla Stan. Slentr gennem de brostensbelagte gader, omgivet af hundreder af års historie, plus en overflod af moderne steder, som restauranter, gallerier og caféer, som bare venter på dit besøg.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer