Krydstogt til Kiel

Krydstogt til Kiel

Kiel, som er grundlagt i det 13. århundrede, blev stort set ødelagt under Anden Verden. Byen er i dag genopbygget, men har en indviklet fortid, som du kan få indblik i ved at besøge de historiske steder og museer, herunder flådemindesmærket og den tyske ubåd U-995. Desuden har havnebyen mange flotte grønne områder.

Krydstogt til Kiel

Tag en slentretur på promenaden langs vandet, og nyd den maleriske udsigt over havnen og Kiel Fjord, eller tag på tur ud af byen langs kanalen til smukke landsbyer og skønne sandstrande.

Kiel er det ideelle sted for et afslappet besøg på dit krydstogt: her er simpelt og roligt, selv under den internationale regatta-uge Kieler Woche, et event du ikke må gå glip af, hvis du holder af alt, der involverer både og sejlads. Du kan nå at besøge byens få museer på én formiddag. Og de, som virkelig ønsker at lære Kiel at kende, bør ikke gå glip af Kielerkanalen, som byen er uløseligt forbundet med. Den kan opleves ad promenaden Kiellinie eller på en kanalrundfart over Kiel Fjord langs kanalen.

En promenade langs kajen giver dig mulighed til at beundre alle typer fartøjer, inklusive sejlerskolens gummibåde, og du kan nyde den bedste udsigt over Kiel.

Kiel er en hyggelig havneby at besøge på dit krydstogt i Østersøen.

Krydstogtterminalen i Kiel

Krydstogtterminalen i Kiel

Kiel Havn består af byhavnene (Schwedenkai, Sartorikai, Ostseekai og Norwegenkai), Ostuferhafen, kanalhavnene (Scheerhafen og Nordhafen) og Kiel Airport. Havnens største sammenhængende del ligger på østbredden af Kiel Fjord. Her er forbindelserne til Nordsverige, Rusland og De Baltiske Lande samlet. Byhavnen er kendetegnet ved færgerne til Skandinavien og krydstogtskibene. Krydstogtskibene lægger til ved Ostseekai, blot 10 minutter fra centrum. Nordhafen, Scheerhafen og Kiel Airport ligger ved Kielerkanalen.

Hjemmesiden for Kiel Havn

Seværdigheder i Kiel

Kieler Woche
Kiellinie
Ubåden U-995
Kiel Rådhus

Kieler Woche

Verdens største sejl-event begynder den sidste uge i juni, og bringer millioner af besøgende og omkring 4.000 skibe til byen fra både Tyskland og udlandet.

Kieler Woche blev første gang afholdt i 1882 og er egentlig en folkefest. Der er intet bedre tidspunkt at nyde byens maritime atmosfære på og tage nogle fantastiske billeder.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer