Krydstogt Seward

Seward: Himmelhøje bjerge ved starten på dit krydstogt

Seward ligger ved kysten i Alaska, den amerikanske stat, som er kendt for sine mange sneklædte tinder, hvirvlende floder, imponerende gletsjere og store skove. Med udgangspunkt i Seward kan du opleve det hele.

Krydstogtdestination Seward

Smukke træhuse og skønne små restauranter: Oplev Seward, en lille by med omkring 3000 indbyggere. Herfra tager du på udflugt til Kenai Fjords, et gigantisk isfelt, der kan dateres tilbage til sidste istid. Fra Seward kan du nemt nå frem til den første gletsjer i bil, bus eller taxa. Der er også endeløse vandreruter omkring Seward, der snor sig gennem skove og langs søer.

Fra havnen i Seward kan du også udforske Resurrection Bays smukke kystlinje med guide. Her kan du spotte hvaler, spækhuggere og ørne, hvis du er heldig. Vil du være sikker på at se specielle dyr? Så kan et besøg på Alaska SeaLife Center varmt anbefales. Her er både søløver og blæksprutter, så du kan beundre en masse dyr på tæt hold på dit krydstogt til Alaska. Eller spring på cyklen, sejl i kajak eller tag ud og fiske. Det er alt sammen muligt i Seward. 

Seværdigheder omkring Seward

Kenai Fjords National Park
Resurrection Bay
Alaska Sealife Center
Exit Glacier

Kenai Fjords National Park

Blandt alle nationalparken i USA er Kenai Fjords National Park en af de mest unikke. I parken finder du Harding Icefield - et af de største islag i USA. Du kommer nemmest hertil med båd fra Seward.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer