Krydstogt Seattle

Seattle: En brusende start på dit krydstogt

Seattle er en by, man bliver forelsket i. Omgivet af imponerende natur, og med en brusende atmosfære og en fantastisk skyline: Her skal du have været.

Krydstogtdestination Seattle

Hvad Eiffeltårnet er for Parijs, er det 184 meter høje tårn Space Needle for Seattle. Tag elevatoren op for en betagende udsigt fra dette arkitektoniske mesterværk. Du må heller ikke gå glip af Pike Place Market. Dette markedsområde dækker hele 9 hektar. De mange boder med mad, de duftende street food-restauranter, de forskellige gadekunstnere: Du vil med garanti blive overrasket.

Seattle Central Library, designet af den berømte hollandske arkitekt Rem Koolhaas, livlige Pioneer Square og Seattle Art Museum er også et besøg værd. Der imellem kan du nyde alle de kulinariske delikatesser, som byen byder på; fra mac 'n' cheese til frisk fisk. Seattle vrimler med restauranter. Byen er også den perfekte base for en udflugt til Mount Rainier National Park, et mekka for natur- og vandreentusiaster. I Seattle vil du ikke kede dig på dit krydstogt til Alaska.

Seværdigheder i Seattle

Space Needle
Pike Place Market
Seattle Central Library
Mount Rainier National Park

Space Needle

Et besøg i Seattle er ikke komplet før du har stået på toppen af Space Needle. Her kan du også nyde en bid mad i den roterende restaurant.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer