De dejligste vinterkrydstogter med Norwegian Cruise Line

Oplev et eventyrligt krydstogt - midlertidigt med ekstra rabat!

Oplev et vintereventyr eller følg efter solen til vinter om bord på Norwegian Sun. Norwegian Cruise Line tager dig med til de mest specielle rejsedestinationer denne vinter. Fra de solrige Kanariske Øer til Alaskas gletsjere eller en eventyrlig rejse over Atlanterhavet – hvilken rejsedestination vælger du?

Midlertidig rabat

Dette særtilbud giver dig en midlertidig rabat på op til 10 % på krydstogter med Norwegian Sun. Der gælder følgende rabatter pr. ophold:

-        Indvendig kahyt: 5 % rabat pr. person

-        Udvendig kahyt: 5 % rabat pr. person

-        Balkonkahyt: 10 % rabat pr. person

-        Suite: 10 % rabat pr. person

Om Norwegian Sun

Norwegian Sun skinner som aldrig før. Luksusskibet har fået en total make-over i 2018 og udmærker sig ved en bred vifte af faciliteter. Nyd kulinariske middage i forskellige (special)restauranter, forkæl dig selv med en (skønheds)behandling i den luksuriøse Mandara Spa, og oplev en aften med musik og underholdning med fantastiske live-optrædener. Selvfølgelig kan du også bare tage det roligt og slappe af ved poolen med en cocktail. Men der kan også opleves meget på land. Book en eventyrlig udflugt, og oplev de smukkeste rejsedestinationer, f.eks. Alaskas gletsjere, det travle New York City eller Gran Canarias pragtfulde strande.

Din søgning gav følgende resultat