MSC Euribia fra København

MSC Euribia: bæredygtig på krydstogt fra København

Velkommen om bord på MSC Euribia! MSC Cruises' nyeste krydstogtskib er udstyret med imponerende faciliteter, herunder en luksuriøs spa og et vandland, adskillige restauranter og fantastisk underholdning. Skibet er også drevet af LNG, hvilket markerer endnu et skridt i retning af bæredygtige krydstogter. På MSC Euribia er der intet, der står i vejen for det ultimative krydstogt!

Slap af i spaen, tag en dukkert i en af de mange pools eller nyd det udsøgte (italienske) køkken; MSC Euribia ved, hvordan man forkæler sine gæster fra top til tå. Mens du rejser til de mest ekstraordinære destinationer, kan du nyde alle bekvemmelighederne på dette flydende femstjernede hotel.

MSC Cruises spa

MSC Euribia fra København

Spadsere i Bergens maleriske gader, sejle på den smukke Geirangerfjord og tage på eventyr i Flåm; MSC Euribia tager dig fra København til de storslåede norske fjorde. Få plads til lidt natur, og tag dig tid til at nyde alle luksusfaciliteterne om bord på en rundrejse fra København. Når alt kommer til alt, er det alt andet end en straf at tilbringe en dag til søs om bord på MSC Euribia! Fra vanvittig underholdning til et fantastisk wellness-kompleks og en bred vifte af førsteklasses restauranter - gør dig klar til et uforglemmeligt krydstogt med MSC Euribia.

Se MSC Euribia-krydstogter fra København

Se vores udvalg af MSC Euribia-krydstogter nedenfor, og brug filtrene til at finde dit perfekte krydstogt.

Din søgning gav følgende resultat