Udforsk Middelhavet med Costa Cruises

Få din sommer forlænget og nyd det varme solskinsvejr ved Middelhavet. Costa Cruises tager dig med krydstogtsferie, som fører forbi de mest særprægede steder ved det østlige Middelhav. Fra de oldgamle seværdigheder i Athen og de brede strande i Egypten til den eventyrlige stemning i Israel. I løbet af et Middelhavs-krydstogt veksler du nemt mellem kultur, eventyr og afslapning.

Midlertidig rabat

Sammen med dette særlige tilbud får du en midlertidig rabat på op til 1.000,- på Middelhavs-krydstogt med Costa Venezia, det næststørste skib hos Costa Cruises. De følgende rabatter gælder pr. ophold:

-        Indvendig kahyt: Rabat på 250,- pr. person

-        Udvendig kahyt: Rabat på 500,- pr. person

-        Kahyt med balkon: Rabat på 750,- pr. person

-        Suite: Rabat på 1000,- pr. person

Om Costa Venezia

Du afsejler fra Istanbul, byen hvor øst og vest mødes. Her er masser af kultur, seværdigheder og masser af spændende steder. Der vil være tilstrækkelig tid til at gå på opdagelse på de mest særprægede steder, men herudover kan der også opleves en masse ombord. Her kan du prøve en vild vandrutschebane, tage en dukkert i swimmingpoolene, slappe af i spaen og nyde fantastiske underholdningsshows. Smag det bedste fra det italienske køkken eller vælg en af ​​de andre internationale restauranter.

Din søgning gav følgende resultat