Krydstogt New York

New York: En ideel start på dit krydspunkt

New York behøver egentlig ingen introduktion. Et besøg i denne verdensby ved Hudson-floden er et garanteret højdepunkt på dit krydstogt langs den amerikanske østkyst, eller et krydstogt til Caribien eller tværs over Atlanterhavet.

Krydstogtdestination New York

Topmuseer. toprestauranter og topunderholdning. New York har det hele. Du keder dig aldrig i denne by. Se et af de fantastiske shows på Broadway. Spis en hotdog på gaden. Nyd livet på Times Square, og bestig Empire State Building for en storslået udsigt over byen. Kulturinteresserede kan bruge timer på MoMA eller Metropolitan Museum.opmusea.

Er du interesseret i byens historie? Så tag færgen til Ellis Island og Liberty Island, hvor du kan se Frihedsgudinden på tæt hold. Du besøger også stedet, hvor Albert Einstein og Charlie Chaplin engang satte deres ben på amerikansk jord for første gang sammen med mange millioner mindre kendte immigranter. Og shopping. Tag en ekstra taske med, for fristelserne i stormagasinerne på Fifth Avenue, butikkerne i SoHo og de hippe butikker i West Village er enorme. New York er en uforglemmelig krydstogtdestination på dit krydstogt til Nordamerika.

Seværdigheder i New York

Ellis Island
Top of the Rock
Metropolitan Museum of Art
Central Park

Ellis Island

Mange af de nuværende indbyggere i USA kan føre deres historie tilbage til Ellis Island. Millioner af immigranter satte deres fod på amerikansk jord for første gang på denne ø. På museet kan du få indsigt i de hindringer, der skulle overkommes for en frisk start i den nye verden.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer