Bæredygtighed hos Celebrity Cruises

Celebrity Cruises er med sin flåde på mere end 15 skibe, der anløber mere end 300 destinationer et af de mest luksuriøse krydstogtrederier på havet. Som et af de største rejseselskaber i verden er de klar over, at en del af ansvaret for en mere retfærdig og bæredygtig planet, hviler på deres skuldre. Vi forklarer, hvad det betyder i praksis, og hvordan de bidrager til det mål.

Spare på energi og emissioner – Celebrity Cruises

Innovativt og intelligent design

Energi og emissioner

Celebrity Cruises forsøger at bruge energi og brændstoffer så effektivt som muligt på en smart og innovativ måde. Det gør de blandt andet ved at bruge LED-belysning på alle deres skibe, men også ved at bruge grøn energi. For eksempel har en del af deres skibe solpaneler, som blandt andet forsyner alle elevatorerne med strøm. Ombord anvender de energirigtige hårde hvidevarer ombord, og vinduerne er udstyret med et særligt solbeskyttelseslag, som betyder, at det inde er mindre varm, så det ikke er nødvendigt at tænde klimaanlægget så ofte. Derudover har alle skibe i flåden et hydrodynamisk design, som sparer meget brændstof, og alle skibe har den nyeste generation dieselmotorer, der genererer mindre emissioner.

Celebrity Cruises – Vand- og affaldshåndtering

Vandbesparelse, genbrug og reduktion af affaldsbjerget

Vand- og affaldshåndtering

Et krydstogtskib kan ikke undvære ferskvand om bord. Vand bruges til at drikke, vaske, sanitære faciliteter og alle spabade og svømmebassiner. Celebrity Cruises har til formål at reducere brugen af ​​vand på alle deres skibe og at rense og genbruge vand, hvor det er muligt. Derudover er der installeret vandbesparende vandhaner og brusehoveder overalt ombord, og der bruges vandbesparende opvaskemaskiner og vaskemaskiner. Forbruget af vand giver forskellige typer spildevand. Celebrity Cruises bestræber sig på ikke at udlede dette spildevand ubehandlet i havet.

Celebrity Cruises deltager ligesom søsterselskabet Royal Caribbean i Save the Waves-programmet. Save the Waves arbejder på at reducere affaldsbjerget. Og det er lykkedes. Efetrhånden er mængden af ​​affald, der skal transporteres på land til lossepladser, reduceret med 85 %. Og det er sket ved især at reducere brugen af ​​engangsmaterialer og separat indsamling og, hvor det er muligt, at genbruge alt affald ombord på Celebrity Cruises krydstogtskibe.

Saves the Waves-programmet
Naturfredningsforeningen Galápagos Conservancy – Celebrity Cruises

Aktivt samarbejde med samfundet

Socialt ansvar

Celebrity Cruises oplever sig selv som en del af de samfund, der hører hjemme i de havne, de anløber, og de har et særligt bånd til Galapagos-øerne. Alle udflugter, som krydstogtselskabet tilbyder her, er koordineret med Galapagos National Park og opfylder de strengeste miljøkrav. I samarbejde med Galápagos Conservancy har krydstogtsrederiet har også oprettet Galapagos Fund. Fonden stimulerer deres gæster til at give et bidrag til beskyttelsen af ​​denne exceptionelle øgruppes økosystem.

Galápagos Conservancy
Biodiversitet og livet i havet – Celebrity Cruises

Aktivt bidrag til beskyttelse af økosystemer

Biodiversitet og livet i havet

Celebrity Cruises oplever at beskyttelse af havene som er af deres største ansvar. For at øge og styrke deres aktiviteter på dette område har de indgået et samarbejde med Verdensnaturfonden (WWF). Sammen søger begge organisationer efter måder til give en bedre beskyttelse af biodiversiteten og livet i havet, og WWF hjælper Celebrity Cruises med at sætte udfordrende bæredygtighedsmål. For eksempel til at reducere emissioner eller købe mere bæredygtige fødevarer.

Celebrity Cruises – ligestilling – mangfoldighed og inklusion

Stort engagement i ligestilling, mangfoldighed og inklusion

Menneskene bad rederiet

Styrken bag Celebrity Cruises er de medarbejdere, der hver dag står til rådighed for rederiets gæster. Traditionelt har få kvinder arbejdet i krydstogtindustrien, især i officers- og lederstillinger. Det ønsker Celebrity Cruises at ændre på, og de er førende, når det kommer til ligestilling. Hele 32 % af officererne er kvinder, administrerende direktør er kvinde, og den første kvindelige amerikanske krydstogtsskibskaptajn arbejder for Celebrity Cruises. Celebrity Cruises ønsker, at alle skal kunne sejle med rederiet med fornøjelse, og derfor er det flere gange blevet kåret som den mest LGBTI+ venlige rejseorganisation og den mest LGBTI+ venlige arbejdsgiver.

Mere information

Celebrity Cruises oplever at beskyttelse af havene som et af deres største ansvar. For at øge og styrke deres aktiviteter på dette område har de indgået et samarbejde med Verdensnaturfonden (WWF). Sammen søger begge organisationer efter måder til give en bedre beskyttelse af biodiversiteten og livet i havet, og WWF hjælper Celebrity Cruises med at sætte udfordrende bæredygtighedsmål. For eksempel til at reducere emissioner eller købe mere bæredygtige fødevarer. Læs alt om Celebrity Cruises' bæredygtighedsaktiviteter her.

Din søgning gav følgende resultat