Krydstogt Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz de Tenerife: Lad dig overraske på dit krydstogt

Santa Cruz de Tenerife er den charmerende hovedstad på Tenerife, den største af De Kanariske Øer, som tilhører Spanien. Sol, hav, strand og kultur? Check!

Krydstogtdestination Santa Cruz de Tenerife

Den, som ønsker at lære Santa Cruz de Tenerife at kende, kan starte på den smukke plads De Plaza España tæt på havnen. Pladsen danner byens centrum. Slentr over de Rambla, en lang, bred gade, hvor du finder utallige udendørscafeer, barer og butikker. Og glem ikke at kaste et blik på Auditorio de Tenerife Adán Martin, stedet for koncerter og forestillinger. Det er den mest imponerende bygning, du vil se på din krydstogtdestination Santa Cruz de Tenerife. 

På Mercado de Nuestra Señora de África føles det som om, du befinder dig på en basar i Nordafrika. Lad dig overraske af alle de lækre delikatesser, som kan købes her; fra den bedste gedeost til krydret mojo verde, den grønne kryddersauce, som De Kanariske Øer er berømt for. Trænger du til et pusterum efter alle indtrykkene? I Palmetum Santa Cruz, den botaniske have, finder du ro og skygge under de mange forskellige sorter af palmetræer. Eller besøg den store bypark Parque Municipal Garcia Sanabria med tropiske træer, blomster, springvand og kunstværker. Du kan selvfølgelig også solbade på den nærliggende strand Playa de las Teresitas – som eksperter kalder den smukkeste strand på Tenerife. Santa Cruz de Tenerife vil helt sikkert overraske dig på dit krydstogt!

Seværdigheder på Tenerife

Auditorio de Tenerife Adán Martin
Plaza España
Mercado de Nuestra Señora de África
Playa de las Teresitas

Auditorio de Tenerife Adán Martin

Hvad enten, du finder bygningen smuk eller ej, er operaen i Santa Cruz et slående syn. Hvis du ønsker at vide mere om denne bygning, kan du tage med på en rundvisning.

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer