Krydstogt Las Palmas

Las Palmas: En autentisk destination på dit krydstogt

Las Palmas er en af de bedst bevarede hemmeligheder på Gran Canaria. Fordi byen er mindre populær end resorts og strande på den sydlige del af øen, kan du virkelig nyde den lokale kanariske atmosfære her.

Krydstogtdestination Las Palmas

Las Palmas blev grundlagt i 1478 og har en glorværdig historie. Hollænderne invaderede engang byen i en uge under 80-årskrigen, og Columbus besøgte byen to gange under sine opdagelsesrejser til Amerika. Du bør ikke gå glip af et besøg i huset, hvor Columbus boede - Casa-Museon de Colón - når du besøger Las Palmas på dit krydstogt til de De Kanariske Øer

Fortsæt dit besøg via Calle Mayor de Triana. I denne herskabelige shoppinggade finder du moderne butikskæder i smukke historiske bygninger. Vil du hellere besøge lokale butikker og små boutiquer? Så spring ikke alle sidegader og små stræder over. Når du slentrer gennem hjertet af byen, kommer du automatisk til den ældste del af Las Palmas - La Veguata - med den imponerende Santa Ana-katedral. Hvis det er tid til at dase på stranden efter alle indtrykkene, kan du vælge mellem den hyggelige bystrand Las Canteras eller, for de som elsker fred og natur, de mere fjerntliggende strande La Isleta og Playa del Confital.

Seværdigheder i Las Palmas

Casa-Museon de Colón
Calle Mayor de Triana
Santa Ana kathedraal
Playa del Confital

Casa-Museon de Colón

Christopher Columbus opholdt sig i dette hus under sine opdagelsesrejser til Amerika. Selve huset er et smukt eksempel på kanarisk arkitektur og rummer en permanent udstilling om Columbus. 

Din søgning gav følgende resultat

Andre destinationer