Team Sunweb konkurrence

Vind fede præmier

  1. Hjem
  2. Team Sunweb konkurrence

Støt TeamSunweb, og vind fede præmier

Vi udlodder én cykel og to rejsegavekort – er du den heldige vinder?

Vi vil gerne fejre Team Sunwebs indsats på landevejene, og derfor kan du nu vinde fantastiske præmier. Vi udlodder en cykel og to rejsegavekort til en værdi af 7.000 kr. hver; ét til en skirejse og ét til en solrejse.

Drømmer du om at indtage de danske landeveje med en kopi af Sunweb-rytternes cykler, eller kunne du tænke dig at vinde ét af de to gavekort, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, og svar på spørgsmålet nedenfor. Så bliver du måske den heldige vinder.

Du kan læse betingelserne for konkurrencen her.

Din data vil blive behandlet i for hold til vores politik om personlige oplysninger.

Hovedpræmien:

Cervélo R3 – Team Sunweb edition  (Frame: Cervélo R3 – Carbon) (Groupset : Shimano Ultegra 8000, 11 speed) (Rear Derailleur : Shimano Ultegra 11-30) (Front Deraileur : Shimano Ultegra 36 -52) (Wheels : Shimano RS700) (Brakes : Shimano Ultegra Rimbrakes) (Design: Team Sunweb) Available Sizes : 51 /54 / 56 / 58 / 61 

Brug #teamsunweb og vind!   

Flere præmier – flere vindere 

Vi har flere præmier i ærmet. Har du et godt billede, som fortæller historien om dine cykeleventyr, så tilføj #teamsunweb, når du lægger billedet op på dine sociale medier. På den måde får vi del i dine oplevelser. Hver måned udlodder vi et gavekort til en værdi af 750 kr samt 10 vanddunke, 10 flag, 5 kasketter, 2 tørklæder og en bluse. Vinderne vælges tilfældigt ud blandt alle deltagende.

Jeres cykeleventyr

Betingelser for deltagelse

Betingelserne er gældende for både nyhedsbrevskonkurrencen og hashtag-konkurrencen 

Gavekortene kan benyttes til alle pakkerejser, som er synlige på hjemmesiden. Det er ikke muligt at bytte gavekortets værdi til kontanter. Gavekortet er personligt og kan dermed ikke overføres til andre. Overstiger rejsens prisen gavekortets værdi, dækkes restbeløbet ikke af Sunweb.

Dine data opbevares og behandles i overensstemmelse med vores privatlivspolitik.

Nyhedsbrevskonkurrencen starter d. 04.09.2020 og slutter d. 13.11.2020 kl. 12.00. Vinderen trækkes blandt dem, der svarer rigtigt på spørgsmålet eller kommer tættest på det rigtige svar. Den første vinder vil kunnet vælge en præmie blandt de tre muligheder. Den næste vinder kan derefter vælge mellem de to resterende præmier og den tredje vinder vil således kunne vinde den resterende præmie. Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencens betingelser. Medarbejdere ansat i Sunweb Group kan ikke deltage i konkurrencen.

 

Hashtagtag-konkurrencen starter ligeledes d. 04.09.2020 og slutter d. 13.11.2020 kl. 12.00.

Vinderen vælges hver måned og bliver kontaktet via Instagram/Facebook. Vinderen skal gøre krav på præmien indenfor en uge efter at være blevet kontaktet. Instagram, Sunweb og anden tredjepart kan ikke holdes ansvarlig for eventuelle tvister i forbindelse med konkurrencen.

Ved deltagelse i konkurrencen accepterer du konkurrencens betingelser.