Afbudsrejser

Skiferie i sidste øjeblik

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Tilbud
  4. Afbudsrejser

Afbudsrejser: Rejs på skiferie i sidste øjeblik og spar op til 30%

Find din skiferie til den bedste pris i sidste øjeblik

Skisæsonen er for alvor begyndt! Tænker du på at booke en afbudsrejse eller en rejse i sidste øjeblik? Spar op til 30% på skiferien og få stadig alle vores unikke Sunweb fordele!

Vores tilbud på afbudsrejser og rejser i sidste øjeblik har afrejse indenfor 6 uger. Med en sidste øjebliksrejse til Alperne kan du både spare penge og glæde dig over, at de dejlige dage på pisterne venter lige om hjørnet. Er du klar til at tage afsted? Se alle vores afgange indenfor de næste 2 uge, 4 uger eller 6 uger lige her.

Snow Deals

Vores bedste tilbud kan du finde hos vores Snow DealsKlik her for at finde vores bedste Snow deals med afgang indenfor kort tid!

Populære destinationer for en afbudsrejse til alperne

Vores rejser i sidste øjeblik opdateres løbende - Hold øje med dine favoritter

Book en skiferie i sidste øjeblik og få mange fordele

Perfekt til dig, som ikke har behov for et bredt udvalg

Vintersæsonen har igen indtaget de smukke Alper og bjerge på vores destinationer i FrankrigØstrigSchweizTysklandItalien og Andorra. Intet er så smukt, som når sæsonen begynder! Det betyder nemlig  solrige dage, frisk puddersne under skiene og masse af frisk luft. Vores skiferier til den nye sæson 22/23 har for alvor fået ben at gå på, da vi tydeligvis er mange, der har savnet et mærke suset i maven, ved en tur ned af pisterne. Hvis du er klar på at tage afsted på skiferie i sidste øjeblik, så har vi mange bud på fantastiske rejser til Alperne i sidste øjeblik!

Skiferie til gode priser

Den største fordel ved en afbudsrejse, når du skal bestille skiferie, er prisen. Det er svært at finde en billigere skiferie end den, du køber i sidste øjeblik. En anden væsentlig fordel er, at du inden for et par uger er tilbage på pisten. Det er nemmere at finde en afbudsrejseskiferie, når du er fleksibel. For dig som er fleksibel omkring, hvor skituren går til, er der flere valgmuligheder. Hvis du bestiller din afbudsrejse først på sæsonen, er der flere valgmuligheder end sidst på sæsonen, da skisportsstederne lukker på forskellige tidspunkter.

Afbudsrejser til jul og nytår

Det er virkeligt lokkende at bruge de ekstra fridage omkring jul og nytår på en skiferie. Vi har både afbudsrejser til en uges skiferie samt til korte skiferier. Perfekt til en kort pause fra hverdagen. Udskift slud og sjap med alpernes hvide sne, og vær sikker på at få en hvid jul. 

Afbudsrejser op til juleaften

Vil du også skifte slud og sjap ud med masse af sne, høj solskin og hyggelig afterski-stemning? Så er du ikke alene, og det kan være en god ide at være tidligt ude, hvis du har øje på et bestemt hotel eller en bestemt destination. Bestil juleferien allerede nu – og glæd dig til at fejre jul i alperne. Læs mere om jul i alperne her.

Tag på skiferie over nytår

Mange danskere vælger at fejre nytår i alperne. Det er også en perfekt måde at koble af på efter julens strabadser. Nyd det fantastisk smukke fyrværkeri over Alperne. Mange indkvarteringer har desuden særlige nytårsarrangementer. Læs mere om nytår i alperne her.

Afbudsrejser til Frankrig, Østrig, Schweiz, Tyskland eller Andorra?

Vi har afbudsrejser til det meste af Europa

Afbudsrejser til Frankrig
Afbudsrejser til Østrig
Afbudsrejser til Andorra
Afbudsrejser til Italien
Afbudsrejser til Schweiz
Afbudsrejser til Tyskland