Vilkår & betingelser

Sunwebs Skigaranti

  1. Hjem
  2. Skiferie
  3. skigaranti
  4. Vilkar op betingelser

Sunwebs skigaranti – Vilkår og betingelser

Skisæsonen 2020/2021

Når du bestiller en skiferie hos Sunweb før d. 14. okt. 2020, får du gavn af vores skigaranti ganske gratis. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med sne på dit rejsemål, kan du gratis ændre din rejse.

Vilkår og betingelser

- Skigarantien er gældende i højsæsonen. 

- Skigarantien er gældende for alle reservationer lavet på https://www.sunweb.dk/skiferie for d. 14. okt. 2020 med afrejseperiode fra d. 19 dec. 2020 til d. 20. marts 2021. Hele din rejseperiode skal ligge inden for disse datoer.  Eksempel: Rejser du fra d. 19. marts til d. 25. marts er din rejse ikke omfattet af skigarantien. 

- Skigarantien er kun gældende for højt beliggende rejsemål. Garantien er gældende for rejsemål, som ligger i minimum 2000 meters højde. Vi tager højde for hele området og ikke kun den by, hvor din indkvartering ligger. Eksempel: Hvis du skal bo i Morzine, kigger vi på hele Portes de Soleil og ikke kun Morzine. 

- Skigarantien er gældende hvis mindre end én tredjedel af liftene er åbne 4 dage før din ankomst. 

- Hvis dit rejsemål hænger sammen med et område, hvor mindre end en tredjedel af liftene er åbne, finder vi et alternativt skiområde til dig. For eksempel kan vi tilbyde dig et liftkort til et udvidet område. Hvis dette ikke er muligt, træder den almene skigaranti i kraft. 

- Du kan ikke ansøge om at gøre brug af skigarantien før 5 dage inden din rejse begynder, og du kan kun ansøge, hvis din rejse er bestilt inden d. 14 oktober 2020.

- Skigarantien er ikke gældende for grupper med mere end 20 rejsende. 

- Skigarantien omfatter ikke eventuelle transportomkostninger, der måtte være i forbindelse med ændring af din rejse (fx togbilletter). 

- Skigarantien er ikke gældende af andre årsager end mangel på sne. Fx tekniske problemer med liftene, for meget sne eller dårlige vindforhold. I så fald gælder Sunwebs almene betingelser.

- Sunweb forbeholder sig retten til at ændre betingelserne.

Sådan ansøger du om skigaranti

Hvis du har bestilt en skirejse og ønsker at gøre brug af skigarantien, skal du ansøge om det. Læs nedenstående guide til, hvordan du søger?

Trin 1
Hvis du mener at være berettiget til at anvende Sunwebs skigaranti, kan du ansøge senest 4 dage før din skirejse begynder.

Hold øje med snefaldet i to sammenhængende dage for at sikre dig, at du er berettiget til at benytte skigarantien. 

Trin 2
Udfyld skigarantiformularen. Skigarantien er kun gældende ved udfyldelse af formularen

Trin 3 
Vi undersøger om din reservation er i overensstemmelse med betingelserne for vores skigaranti. Vi kontakter skiområdet for at undersøge antallet af åbne lifte. 

Hvis det bekræftes af skiområdet, at mindre end en tredjedel af liftene er åbne, kan du gøre brug af vores skigaranti. Vi kontakter dig 3 dage før afrejse for at lave en plan for din skiferie. 

Trin 4 
Hvis din reservation er i overensstemmelse med ovenstående betingelser, kan du gratis ændre din ferie. Vores kundeservice vil kontakte dig med henblik få at planlægge, om du skal finde et andet rejsemål eller nogle andre rejsedage. 

Hvis prisen på din nye ferie er lavere end den oprindelige ferie, får du en voucher med en værdi af differencen, og hvis prisen for den nye ferie er højere end den oprindelige ferie, skal du indbetale differencen. 

Hvis det ikke er muligt at finde et passende alternativ, kan Sunweb beslutte at konvertere det indbetalte beløb til en voucher, som kan bruges til fremtidig køb af en rejse.