Vilkår & betingelser

Sunwebs Skigaranti

 1. Hjem
 2. Skiferie
 3. skigaranti
 4. Vilkar op betingelser

Sunwebs skigaranti – Vilkår og betingelser

Skisæsonen 2021/2022

Når du bestiller en skiferie hos Sunweb før d. 15. november 2021, får du gavn af vores skigaranti ganske gratis. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med sne på dit rejsemål, kan du gratis ændre din rejse.

Vilkår og betingelser

Betingelser og vilkår for Sunwebs Skigaranti 2021-2022

Bestiller du din skiferie hos Sunweb inden d. 15. November 2021? Så får ganske gratis del i Sunwebs skigaranti. Hvis der ikke er sne nok på pisterne, kan du ombooke, helt gratis. På denne måde kan du være sikker på, at du kan nyde din skiferie, og booke ubekymret i god tid!

Betingelser:

 • Skigarantien gælder i højsæsonen

For skiferie i denne sæson er Sunweb skigaranti kun gyldig på skiferier, der bookes til og med d. 15. November via www.sunweb.dk/skiferie. For at være omfattet af garantien skal hele rejsens periode falde mellem følgende datoer:
D.
25. december 2021 - 26. marts 2022.
Eksempel: Hvis du afgår med bus fra Danmark fredag den 24. december, er du dækket af skigarantien. Eksempel: Hvis du bestiller en ferie med ophold fra d. 23. marts - 30. marts, så er dette desværre ikke dækket af skigarantien.

 • Skigarantien er gældende for de højest beliggende destinationer

  Vores skigaranti er gældende for skiområder, der går op over en højde af minimum 2000 meter. Destinationen er det område, som din indkvartering er tilknyttet på www.sunweb.dk/skiferie. Eksempel: Hvis du har bestilt hotel Lux Alpinae i St. Anton am Arlberg, så er din destination Arlberg Skiregion.

 • Sunwebs skigaranti træder I kraft, hvis mindre end en tredjedel (1/3) af destinationens lifte forventes at være åbne på ankomstdagen.
 • Hvis din destination hænger sammen med andre skiområder, og en tredjedel af liftene I det sammenhængende område er åbne, finder vi en passende løsning. Det kan f.eks. være en gratis opgradering af dit liftkort. Hvis dette ikke er muligt, træder skigarantien I kraft.
 • BEMÆRK: Du skal søge om at gøre brug af skigarantien 4-5 dage før afrejsedagen. Dette er ikke muligt, når du først er ankommet til din destination.
 • Skigarantien gælder ikke for grupper over 20 personer.
 • Skigarantien omfatter ikke omkostninger forbundet med flyrejsen og/eller bagage.
 • Skigarantien er ikke gældende, hvis der er andre årsager til, at lifterne ikke er åbne. Det kan fx være tekniske fejl, vindforhold eller for meget sne. I disse tilfælde henviser vi til vores almene rejsebetingelser.

Sådan ansøger du om skigaranti

Hvis du har bestilt en skirejse og ønsker at gøre brug af skigarantien, skal du ansøge om det. Læs nedenstående guide til, hvordan du søger?

Trin 1
Hvis du mener at være berettiget til at anvende Sunwebs skigaranti, kan du ansøge senest 4 dage før din skirejse begynder.

Hold øje med snefaldet i to sammenhængende dage for at sikre dig, at du er berettiget til at benytte skigarantien. 

Trin 2
Udfyld skigarantiformularen. Skigarantien er kun gældende ved udfyldelse af formularen

Trin 3 
Vi undersøger om din reservation er i overensstemmelse med betingelserne for vores skigaranti. Vi kontakter skiområdet for at undersøge antallet af åbne lifte. 

Hvis det bekræftes af skiområdet, at mindre end en tredjedel af liftene er åbne, kan du gøre brug af vores skigaranti. Vi kontakter dig 3 dage før afrejse for at lave en plan for din skiferie. 

Trin 4 
Hvis din reservation er i overensstemmelse med ovenstående betingelser, kan du gratis ændre din ferie. Vores kundeservice vil kontakte dig med henblik få at planlægge, om du skal finde et andet rejsemål eller nogle andre rejsedage. 

Hvis prisen på din nye ferie er lavere end den oprindelige ferie, får du en voucher med en værdi af differencen, og hvis prisen for den nye ferie er højere end den oprindelige ferie, skal du indbetale differencen. 

Hvis det ikke er muligt at finde et passende alternativ, kan Sunweb beslutte at konvertere det indbetalte beløb til en voucher, som kan bruges til fremtidig køb af en rejse.