1. Hjem
  2. Skiferie
  3. Montenegro
Montenegro

Skiferie til Montenegro

Info omkring landet

Montenegro ligger ud til den smukke Adriaterhavskyst, mellem Kroatien og Albanien, og landet har på rekordfart vokset sig til en populær sommerferiedestination.

Aktiv ferie i Montenegros natur

Trods sin beskedne størrelse er Montenegro et land med store lokale variationer præget af betagende bjerglandskaber og endeløse skovområder. Det varierede landskab gør landet til en oplagt rejsemål for alle, der ønsker at holde en aktiv ferie. Snorkling i det krystalklare Adriaterhav, klatring i det barske bjerglandskab eller windsurfing ud for den smukke kyst – I Montenegro er det kun fantasien, der sætter grænsen.

Montenegros vidunderlige kyst

Montenegros smukke kyststrækning strækker sig over 300 kilometer fra Kroatien i nord til Albanien i syd, og her findes nogle af Adriaterhavskystens smukkeste strande. De lange, indbydende sandstrande inviterer til afslapning i solen og svømmeture i det krystalklare azurblå hav. På bjergsiderne bag kysten ligger historiske byer, som med spændende seværdigheder og smukke bygningsværker vidner om, at Montenegro er et land, som gennem tiderne har været i hænderne på mange forskellige kulturer.

På udflugt til Kroatien

Fra Herceg-Novi bugten, hvor du finder Sunwebs rejsemål i Montenegro, har du kun ganske få kilometer til eventyrlige Dubrovnik i Kroatien. Byen er bestemt et besøg værd i løbet af ferien. Oplev den autentiske atmosfære i den smukke bymidte, hvor imponerende katedraler og prangende barokpalæer pryder middelalderbyens gader. Går du en tur på den 2 kilometer lange bymur, vil du se, at det ene betagende udsigtspunkt afløses af det næste. Dubrovnik har en velfortjent placering på UNESCOs liste over verdens kulturarv, og gennem de senere år har byen opnået fornyet berømmelse, som kulisse til den berømte tv-serie Game of Thrones. 

 

Rejs med Sunweb til Montenegro

Når du rejser med Sunweb til Montenegro flyver du til Dubronvik Lufthavn, som ligger få kilometer fra grænsen til Montenegro. Du skal være opmærksom på, at grænsekontrollen mellem Kroatien og Montenegro kan tage 3 timer og i visse tilfælde mere. Bemærk, at Sunweb ikke har guideservice i Montenegro.