Vilkår og betingelser

For Sunwebs ændringsgaranti

 1. Hjem
 2. Skiferie
 3. Gratis ændringsgaranti
 4. Ændringsgaranti – Vilkår & betingelser

Vilkår og betingelser for Sunwebs ændringsgaranti

Skisæsonen 2020/2021

Vi vil gerne sikre dig mest mulig tryghed og fleksibilitet, når du skal bestille din skiferie. Derfor kan du gratis ændre din rejse helt frem til 6 uger før afrejse.

Vilkår og betingelser 

 • (Fleksibel) ændring betyder, at du uden forklaring kan ændre din rejse uden omkostninger. Du kan ændre din rejse til en anden indkvartering på samme destination eller en helt anden destination og/eller en ny afrejsedato. Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside.
 • Du kan kun gøre brug af (fleksibel) ændring af din rejse én gang gratis.
 • Det er vores almindelige betingelser der er gældende, hvor du kan ændre din rejse frem til 6 uger inden afrejse. Det gælder kun for pakkerejser med fly på www.sunweb.dk/skiferie
 • Det er kun muligt at ændre til rejser, som vi udbyder på vores hjemmeside på ændringstidspunktet. 
 • Prisen for den nye rejse bliver fastsat på dagen for ændringen. Hvis den nye rejse er dyrere end den oprindelige rejse, betaler du differencen. Hvis den nye rejse er billigere end den oprindelige rejse, vil du modtage en voucher med differencen som er gældende i 12 måneder. Denne voucher kan bruges til at tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer eller nye rejser. Hvis du har betalt din rejse med en coronavoucher, vil differencen blive tilbagebetalt på denne.  
 • Det er kun den rejseansvarlige, der kan gøre brug af tilbuddet om (fleksibel) ændring, og det kan kun ske ved at vælge en ny pakkerejse og allerede i bookingtrin 1 indikerer, at du ønsker at ændre din rejsebestilling. I tilfælde af flere aktive rejsebestillinger, kan du vælge hvilken en, du ønsker at ændre. 
 • Det er ikke muligt at benytte sig af (fleksibel) ændring på rejser, som allerede er blev annulleret eller aflyst af os. 
 • Betingelserne for early booking udløber, hvis du ændrer til din rejse til efter early booking-perioden er udløbet.
 • Ved ændring af rejse mister du fortrydelsesretten på 3 dage. 
 • Hvis du selv annullerer din rejse, gælder vores normale afbestillingsbetingelser. 
 • Hvis du gør brug af vores tilbud om fleksibel ændring, accepterer du at modtage en Exchange voucher og du frasiger dig retten til at søge refusion af en eventuel difference fra Sunweb. Refunderinger vil kun blive givet efter 12 måneder fra ændringsdatoen.
 • Sunweb forbeholder sig retten til at stoppe tilbuddet samt at ændre i betingelserne om fleksibel ændring af rejser uden advisering herom. 

Exchange voucher – Betingelser
Du vil modtage en Sunweb exchange voucher, hvis du har gjort brug af vores tilbud om fleksibel ændring af rejse og din nye rejse har været billigere end din oprindelige rejse. 

Gyldighed 
Udstedelsesdatoen for denne voucher er datoen for din nye rejsebestilling. Du kan benytte voucheren til at bestille en ny rejse eller tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Hvis du ikke kan finde en ny rejse, kan du søge som refusion af beløbet 12 måneder efter udstedelsesdatoen. 

Voucherkode
Din Sunweb exchange voucher vil blive sendt via e-mail til bookingansvarlige og vil have en unik voucherkode. Den bookingansvarlige er den person, som bestilte den originale rejse. Koden er personlig og det er kun den bookingansvarlige som kan indløse voucheren. Den bookingansvarlige har til ansvar at beskytte voucherkoden mod uautoriseret brug. Hvis den bookingansvarlige oplever at koden bliver brugt af andre, skal vi have besked herom.

Indløs din Sunweb exchange voucher
Sunweb coronavoucheren kan bruges som betaling for alle rejser som udbydes på en af Sunwebs hjemmesider herunder Sunweb rejser, Sunweb skiferier og Eliza Was Here. Bemærk venligst at voucheren ikke kan benyttes til at bestille udflugter eller andet på destinationen.

Det er de generelle betingelser som gælder for rejsebestillinger betalt med en Sunweb voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

I tilfælde af at din nye rejse også bliver annulleret, enten af os eller af dig selv, og du er berettiget til refusion, vil Sunweb Group tilbagebetale beløbet i form af en voucher. Dette godkendes ved bestilling af en ny rejse, hvor du benytter voucheren som betalingsmiddel.

Værdien af din Sunweb exchange voucher 
Værdien af din voucher er lig med differencen på din nye og gamle booking. 

 

Sådan benytter du tilbuddet om ændringsgaranti af din rejse:

Følg denne trin-for-trin guide til at ændre din ferie.
 
1. Log ind på Mit Sunweb

2. Gå til den booking, som du ønsker at ændre, og klik på ”Ændring af rejse

3. Du kan også vælge at ændre din ferie ved at ændre din indkvartering eller ændre dine rejsedage.

4. Når du ændrer din ferie via udvalget på vores hjemmeside, skal du vælge dato og værelsetype. Herefter vil du få vist prisen, og du kan færdiggøre reservationen.

5. I trin 1 vælger du den originale reservation, som du ønsker at ændre og fortsætter herefter med de sidste trin gennem reservationen.

6.  Når du har gennemført din nye reservation, bliver den originale reservation slettet. Opdatér din Mit Suweb-side, for at få vist ændringen. Det kan tage op til en time før ændringen vises.

Bemærk: Din nye reservation vil blive vist som værende betalt med en voucher. Du vil modtage en bekræftelsesmail få minutter efter, du har afsluttet din reservation. Hvis prisen på din nye ferie er lavere end på din originale ferie, vil du få en voucher på differencen. Hvis prisen er højere på den nye ferie end på den originale, skal du indbetale differencen.

Kan du ikke ændre din rejse i Mit Sunweb, skal du kontakte os med dit eksisterende bookingnummer og den rejse du ønsker at ændre den til. 

 • Hvis din nye rejse er billigere end din originale rejse, vil du modtage differencen på en voucher. Denne voucher kan du bruge til at betale for en nye rejse eller tilkøbe services som f.eks. bagage, billeje og forsikringer. Du vil modtage voucheren på mail. 
 • Hvis din nye rejse koster nøjagtig det samme, behøver du ikke gøre noget.
 • Hvis din nye rejse koster mere end din originale rejse, skal du betale differencen. Her er det vores almindelige betalingsbetingelser som gælder.