Forplejning

Ændret den 29 Feb 2024

Mange af de indkvarteringer vi tilbyder rejser til, giver dig mulighed for at vælge forplejning. Du kan se information om forplejning på de enkelte indkvarteringer på hjemmesiden. Herunder kan du læse lidt om de forskellige typer.

Ingen forplejning
Vælger du "ingen forplejning" er der hverken måltider eller drikkevarer inkluderet under dit ophold.

Morgenmad
Vælger du et ophold med morgenmad, vil du få morgenmad, som ofte serveres som buffet, uden drikkevarer.

Halvpension
Medmindre andet er noteret, dækker halvpension over morgenmad og aftensmad. Ofte vil måltiderne blive serveret som buffet eller en fast menu. Der er som udgangspunkt ikke drikkevarer inkluderet.

Helpension
På et ophold med helpension får du alle tre hovedmåltider; morgenmad, frokost og aftensmad. Ofte vil måltiderne blive serveret som buffet eller en fast menu. Der er som udgangspunkt ikke drikkevarer inkluderet.

All Inclusive
Vælger du et ophold med All Inclusive, vil alle hovedmåltider (morgenmad, frokost og aftensmad) være inkluderet. Der vil desuden som regel være snacks. Oftest vil måltiderne blive serveret som buffet, og herudover tilbyder nogle hoteller en eller flere aftener på à la carte restaurant. Udvalgte drikkevarer er også inkluderede i All Inclusive.
All Inclusive programmerne varierer fra hotel til hotel. Specifikationerne kan du finde på hotellerne på vores hjemmesiden.

Ultra All Inclusive
Vælger du et ophold med Ultra All Inclusive, vil alle hovedmåltider (morgenmad, frokost og aftensmad) være inkluderet. Der er desuden snacks og drikkevarer med i programmet. Oftest vil måltiderne blive serveret som buffet, og herudover tilbyder nogle hoteller en eller flere aftener på à la carte restaurant.
Ultra All Inclusive programmerne varierer fra hotel til hotel. Specifikationerne kan du finde på hotellerne på vores hjemmesiden.

Læs mere om forplejning i Værd at vide

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen

Spørgsmål om det samme emne

Relaterede spørgsmål

Har du fundet svaret?

Skriv til os på WhatsApp eller ring til os!

Send os en besked på WhatsApp til telefonnummer +4589883389. Du kan også ringe til os på det samme nummer men bemærk, at der kan være længere ventetid.


Åbningstider:

Mandag - fredag: 09:00-17:00

Lørdag: 10:00-15:00

Søndag: lukket


Se vores åbningstider

Sociale medier

Stil dit spørgsmål i en besked på vores sociale kanaler, så svarer vi indenfor vores åbningstider:


Mandag - fredag: 09:00-17:00

Lørdag: 10:00-15:00

Søndag: lukket


Se vores åbningstider

Send os en mail

Du kan hjælpe os ved at sende din e-mailadresse via vores kontaktform. Der kan være nogle få dages behandlingstid, afhængig af arbejdsbyrden.