Mulige typer transfer

Ændret den 04 Mar 2024

Når du skal rejse på ferie med fly, har du mulighed for at tilkøbe transfer mellem lufthavnen og indkvarteringen. Transfer bestilles altid tur/retur, og prisen varierer fra destination til destination. I bookingtrin 1 kan du tilvælge transfer, når du booker din rejse, og efterfølgende kan det tilføjes på Mit Sunweb. Der findes forskellige typer transfer, som du kan læse mere om herunder. Bemærk, at specialtransfer er noget, vi skal anmode om, og du kan derfor ikke selv tilvælge det men skal kontakte os.


Almindelig transfer

Når du vælger almindelig transfer, skal du med bus sammen med andre Sunweb gæster. Det betyder, at der kan være flere stop ved andre indkvarteringer på vejen til din indkvartering. Når du har valgt en indkvartering, kan du på Transferfanen læse de forventede transfertider.


Privat transfer

Vælger du privat transfer, skal du med bil eller minibus. Du kører kun sammen med dine medrejsende og vil blive kørt direkte til din indkvartering uden stop ved andre gæsters indkvarteringer.

I nogle tilfælde kan det være nødvendigt at vælge privat transfer, hvis du f.eks. skal have specialbagage med. Er det nødvendigt, vil vi give dig besked i forbindelse med bestilling af specialbagagen.


Specialtransfer

I nogle tilfælde er det nødvendigt at bestille specialtransfer, hvis du f.eks. skal have en kørestol med. Når du har givet os oplysningerne om dit hjælpemiddel, undersøger vi dette med transferselskabet og giver dig besked, så snart vi ved, om det er nødvendigt.


Læs mere om, hvordan du tilføjer, ændrer og annullerer transfer her.

Var denne artikel nyttig?

Fantastisk!

Tak for din feedback

Beklager, at vi ikke var nyttige

Tak for din feedback

Fortæl os, hvordan vi kan forbedre denne artikel!

Vælg mindst én af grundene
Captcha-bekræftelse er påkrævet.

Feedback sendt

Vi sætter pris på din indsats og vil forsøge at rette artiklen

Spørgsmål om det samme emne

Relaterede spørgsmål

Har du fundet svaret?

Skriv til os på WhatsApp eller ring til os!

Send os en besked på WhatsApp til telefonnummer +4589883389. Du kan også ringe til os på det samme nummer men bemærk, at der kan være længere ventetid.


Åbningstider:

Mandag - fredag: 09:00-17:00

Lørdag: 10:00-15:00

Søndag: lukket


Se vores åbningstider

Sociale medier

Stil dit spørgsmål i en besked på vores sociale kanaler, så svarer vi indenfor vores åbningstider:


Mandag - fredag: 09:00-17:00

Lørdag: 10:00-15:00

Søndag: lukket


Se vores åbningstider

Send os en mail

Du kan hjælpe os ved at sende din e-mailadresse via vores kontaktform. Der kan være nogle få dages behandlingstid, afhængig af arbejdsbyrden.