Lanzarote

En vulkansk perle med hvide sandstrande og urørt natur

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. vintersol
  4. Spanien
  5. Lanzarote

Juleferie med All Inclusive på Lanzarote!

Billige rejser til Lanzarote. Kom afsted fra 4495,-

Lanzarote er den østligste ø i det kanariske øhav. Karakteristisk for Lanzarote er resterne af vulkanudbrud, som f.eks. i den imponerende Timanfaye Nationalpark, samt de smukke og særligt rene strande og den typiske arkitektoniske stil, der skyldes den berømte maler og billedhugger César Manrique. Du kan holde ferie på Lanzarote hele året rundt, da klimaet er særdeles behageligt!

Åben dine pakker under palmerne

Lanzarote har et fantastisk klima - også i julen - og det er bestemt ikke uden grund, at det er blevet et af danskernes foretrukne rejsemål. Med et behageligt middelhavs-lignende klima og varme 18-22 grader hen over det ellers så kolde vinterhalvår, så er Lanzarote ofte velbesøgt fra oktober til februar, da man her kan regne med sol og varme. Her ud over er der meget skønhed, natur og arkitektur at opleve på den vulkanske ø, hvor bygningerne er lave og naturen vild og frodig. Hos Sunweb kan du uden tvivl finde og booke din drømmerejse til Lanzarote, hvor du kan komme afsted billigt og bo dejligt!

Oplev den vulkanske skønhed

Sunweb tilbyder forskellige udflugter på Lanzarote, som giver dig mulighed for at lære den spanske ø bedre at kende. En ø-tur, et besøg i Timanfaya Nationalpark og et besøg i Jameos del Agua-hulerne er blot nogle få eksempler på de mange muligheder. Det perfekte klima, de smukke strande og det imponerende landskab gør denne vulkanske ø mere end et besøg værd.

Find din solferie på Lanzarote