Lanzarote, Spanien

En vulkansk perle med hvide sandstrande og urørt natur

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. vintersol
  4. Spanien
  5. Lanzarote

Lanzarote byder dig velkommen!

Nyhed! Sunweb har åbnet for rejser til Lanzarote

I har spurgt, og vi har lyttet! Sunweb er stolte over at kunne lancere Lanzarote som vores nyeste rejsemål fra Danmark! Lanzarote er den østligste ø i det kanariske øhav. Karakteristisk for Lanzarote er resterne af vulkanudbrud, som f.eks. i den imponerende Timanfaye Nationalpark, samt de smukke og særligt rene strande og den typiske arkitektoniske stil, der skyldes den berømte maler og billedhugger César Manrique. Du kan holde ferie på Lanzarote hele året rundt, da klimaet er særdeles behageligt!

Øen, der har lidt af det hele
Scenisk smukke landsbyer veksler mellem golde dale og grønne bakker. Du vil finde ørkenlandskaber, vulkankegler, kaktusser og vinområder. Turismen er koncentreret i den sydlige del af Lanzarote (Puerto del Carmen og Playa Blanca), mens hovedstaden Arrecife ligger i midten. Det er også en bæredygtig ø, hvilket den har vundet mange priser for. César Manrique sørgede for, at bygningerne ikke måtte være højere end 4 etager. Med undtagelse af Gran Hotel i Arrecife er dette blevet opretholdt. Feriesteder, hoteller og lejligheder er generelt meget lave, hvilket giver øen en fredfyldt atmosfære.

Oplev den vulkanske skønhed

Sunweb tilbyder forskellige udflugter på Lanzarote, som giver dig mulighed for at lære den spanske ø bedre at kende. En ø-tur, et besøg i Timanfaya Nationalpark og et besøg i Jameos del Agua-hulerne er blot nogle få eksempler på de mange muligheder. Det perfekte klima, de smukke strande og det imponerende landskab gør denne vulkanske ø mere end et besøg værd.

Solferie på Lanzarote