1. Hjem
  2. Rejser
  3. Tilvalg
  4. Tilkoeb til flyrejse
  5. FlyEgypt

FlyEgypt

Det er desværre endnu ikke muligt at bestille tilvalgsydelser, når du flyver med FlyEgypt på en rejse med Sunweb. Der arbejdes i øjeblikket på at kunne tilbyde denne service. Du kan herunder læse, hvilke retningslinjer for bl.a. bagage og graviditet, der gør sig gældende på flyvninger med FlyEgypt

Særbagage
Hvis du har brug for at medbringe særbagage, såsom en cykel eller golftaske, skal du rette henvendelse til os. Vi vil tage kontakt til flyselskabet og kan herefter oplyse om det er muligt og i tilfælde af, oplyse om prisen herfor.
Alt efter særbagagens størrelse, tager vi forbehold for, at en privattransfer skal bestilles.
Prisen for en privattransfer oplyses ved forespørgsel.

Bagageregler for FlyEgypt
Børn fra 0 år samt voksne, som rejser med FlyEgypt, har ret til 5 kg håndbagage hver.
Ved rejser med babyer (0-23 måneder) kan du gratis medbringe en klapvogn eller barnevogn. Hvis klapvogn eller barnevogn ønskes medbragt til børn over 2 år, gælder dette som indtjekket bagage.

Hjælpemidler
Hvis du har brug for assistance i lufthavnen og/eller medbringer din egen kørestol eller rollator, skal vi have besked, så hurtigt som muligt. Vi skal have besked om typen af hjælpemidlet samt målene og vægten.
Kørestol samt rollator er gratis at tjekke ind og medbringe på ferien. Hvis dit handicap gør, at du ikke kan gå op ad trapperne i bussen eller dit hjælpemiddel fylder meget, tager vi forbehold for, at en særtransfer skal bestilles. Prisen for denne oplyses ved forespørgsel.

Graviditet
Ved graviditet skal du være opmærksom på retningslinjerne for hvert flyselskab.
Ved FlyEgypt kan du rejse uden lægeerklæring frem til og med graviditetsuge 28. Fra graviditetsuge 28 til uge 35 kræves der lægeerklæring, som også skal være gældende på hjemrejsetidspunktet. Denne skal være dateret senest 10 dage før rejsen.
Fra graviditetsuge 36 er det ikke længere muligt for gravide at flyve med FlyEgypt.

Vi gør opmærksom på, at Sunweb ikke påtager sig ansvar for afvisning i forbindelse med graviditet og ikke har indflydelse på, om flyselskabet evt. ændrer reglerne for gravide passagerer.