Billeje

  1. Billeje
  2. Biludlejning

Biludlejning

Her kan du læse hvilke destinationer, hvor der tilbydes billeje samt hvilke betingelser der er gældende

Vi har et stort udvalg af destinationer, hvor du kan leje en bil til din ferie. På flere af destinationerne vælger du selv, om du vil hente bilen i lufthavnen ved ankomst, eller om du vil have den leveret til dit hotel. Nedenfor kan du læse hvilke betingelser, der gør sig gældende, når du lejer en bil hos Sunweb.

BILLEJE PÅ INDKVARTERINGEN

Billeje på indkvarteringen starter dagen efter din ankomst.
Billejen gælder for 24 timer. Bilen vil være ved din indkvartering omkring kl. 10.00 og vil blive afhentet igen omkring kl 10.00 ved din indkvartering

BILLEJE FRA LUFTHAVNEN

Du kan vælge at hente bilen i lufthavnen ved ankomst, og ligeledes aflevere den igen i lufthavnen ved afrejse. Så har du bilen i hele din ferie. Hvis du vælger billeje fra lufthavnen, annulleres transfer til og fra lufthavnen.

BILLEJE INKLUSIV

På udvalgte hoteller er ferien inklusiv billeje. Her har du bilen i hele din ferie. Bilen afhentes ved ankomst i lufthavnen og afleveres igen i lufthaven ved slutningen af ferien. Det betyder at transfer til og fra lufthavnen bliver annulleret.


KREDITKORT

For at leje en bil er det nødvendigt at have kreditkort. Dette skyldes, at der skal betales et depositum. Kreditkortet skal stå i den primære chaufførs navn.

 

EKSTRA FORSIKRING

Hos biludlejningsfirmaet er det muligt at få en ekstra forsikring. Dette er dog ikke nødvendigt, da Sunny Car altid er fuldt ud forsikret.
Tjek bilen grundigt for eventuelle skader, inden du forlader biludlejningsfirmaet. Hvis du er i tvivl, så kontakt altid Sunny Cars’ nødnummer.

 

INKLUDERET I SUNWEB BILLEJE

Når du lejer en bil gennem Sunweb, er alle udgifter inkluderet. Sunweb samarbejder med Sunny Cars, og følgende er gældende for billejen:

Ubegrænset kilometertal
Obligatorisk ansvarsforsikring på 7,5 mio.
Skadesforsikring (CDW)
Tyverisikring (TP)
Tilbagebetaling af selvrisiko
Dækning af glas, dæk, undervogn og tagskader
En ekstra chauffør
24/7 assistance på Sunny Cars’ nødnummer

 

AFLEVERING AF BIL

Husk at tage alle dine personlige genstande ud af lejebilen, inden du afleverer den.
Det er vigtigt, at du beholder lejekontrakten, som blev underskrevet lokalt, i mindst 8 uger.
Har du påført lejebilen skader under lejen, er det vigtigt, at du beholder skadesrapporten i minimum 8 uger.

 

MINIMUMSALDER OG MAKSIMUMSALDER

Ved billeje er der altid en minimumsalder og en maksimumsalder. Denne alder varierer afhængig af hvilken destination, du befinder dig på. Du kan finde både minimumsalderen og maksimumsalderen under betingelserne for hver enkelt destination. Der kan forekomme et gebyr ved leje af bil, hvis du er ældre end maksimumsalderen.

 

SKADE

Hvis du har beskadiget lejebilen, bedes du udfylde en skadesrapport på stedet. Du skal desuden kontakte biludlejeren. Du finder telefonnummeret til biludlejeren på de papirer, som du modtager ved udlevering af bilen. I samråd med udlejningsfirmaet bestemmes det, om du kan fortsætte, eller du skal have en ny lejebil.

Det er også vigtigt at rapportere skaderne til Sunny Cars. Sunny Cars har et nødnummer, der er tilgængeligt 24 timer i døgnet.

For mere information om selvrisikoens tilbagebetaling, skade og indgivelse af krav, henviser Sunweb til Sunny Cars kundeservice side.


BETINGELSER

For at leje en bil er der en række vigtige forhold, som du skal være opmærksom på:
Det er obligatorisk, at du har haft et gyldigt kørekort i mindst 1 år.
Den primære chauffør skal have et kreditkort med pinkode til betaling af depositum.
Du skal kontrollere minimums- og maksimumsalderen for at leje en bil for din valgte destination.

Sunny Cars betingelser og Corona-regler 

Læs nærmere omkring  Sunny Cars her.