Sommer 2019Sommerferie 2019

Bestil sommerferien til 2019 allerede nu, hvor udvalget er størst, og priserne er lavest.

Salget af sommerferier i 2019 er allerede godt i gang, og det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig dit drømmehotel til den helt rigtige pris. Det er nu, udvalget er størst, og priserne er lavest. Bestiller du ferien til sommeren 2019 i god tid, får du store early booking-rabatter på vores spændende udvalg af hoteller, uanset om du vælger en af vores mange nyheder eller en af de mere velkendte klassikere. 

Vi har rejser i sommeren 2019 til en lang række solrige destinationer, og uanset om du vil tilbringe ferien i Tyrkiet, Spanien, Grækenland, CypernBulgarien, Portugal og Egypten, så har vi den helt rigtige ferie til dig og dem, du holder af.

Vi har skønne hoteller, som ligger direkte ved stranden, hoteller med All Inclusive, og hoteller med så mange vandrutsjebaner, at selv det mest ivrige legebarn får brug for en middagslur. Er du mere til at nyde tosomheden i eksklusive omgivelser, har vi også en række lækre voksenhoteller, hvor selvforkælelse og afslapning er i højsædet.

Vil du ud og opleve den hyggelige, lokale gæstfrihed, kan vi anbefale et af vores charmerende lejlighedskomplekser, hvor atmosfæren og den personlige service skaber de helt rigtige rammer om din sommerferie.Hvordan vil du rejse?

Find din sommerferie i 2019 hos Sunweb

Hvordan ser din sommerferie ud i 2019? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig.

Skolernes sommerferie

Skolernes sommerferie er altid et populært tidspunkt at rejse på. På vores familievenlige hoteller kan du se frem til en ferie med hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien.

Efterårsferien

Forlæng sommeren med en ferie i efteråret. Når efteråret og vinterkulden nærmer sig så rejs til syden sol og varme.

All Inclusive

Når du holder ferie med All inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde ferien. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksenhoteller

Tag et pusterum fra hverdagen, og nyd en børnefriferie med en, du holder af. Hos os kan du vælge blandt lækre voksenhoteller, hvor afslapning og forkælelse er i fokus.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, og plads til afslapning og nærvær, så skal du vælge din favorit blandt vores mange familievenlige hoteller til din sommerferie i 2018

Vandland

Hoteller med vandland altid populære blandt børnene - og hvem ved, måske kan familiens voksne også slippe den indre vandhund løs. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for hele familien. 

Ferie på budget

Vil du gerne afsted på en billig ferie, så har vi en række gode bud på hoteller og lejligheder fra under 2999,- pr. person. Så kan du bruge pengene på spændende ferieoplevelser i stedet.

Sunwebs ferie-koncepter

På vores koncepthoteller får du rigtig meget ferie for pengene. Oplev den hyggelige atmosfære på vores Secrets-hoteller, få ekstra meget for feriebudgettet på vores Selections-hoteller, eller lad dig forkæle på vores eksklusive Excellent-hoteller.Topsælgere fra 2018

Prøv vores mest populære hoteller fra 2018.

Skæver du også til andres erfaringer, når du skal vælge din næste sommerferie, så tag et kig på vores mest populære hoteller i 2018.

HOTEL BLUE STAR

Stort All Inclusive hotel med god beliggenhed i Alanya, Tyrkiet

HOTEL MEDITERRANEO

Familievenligt All Inclusive hotel i udkanten af Hersonissos på Kreta

HOTEL FLORA PARK

4-stjernet lejligheder med All Inclusive i Byala, Bulgarien

HOTEL PALIA DOLCE FARNIENTE

Populært All Inclusive hotel beliggende tæt med standen på Mallorca. Vores gæsters favoritter

De bedste hoteller baseret på vores gæsters besvarelser af spørgeskema.

Er du på jagt efter en god ferie? Så besøg et af de bedste vurderet hoteller fra 2018. Her finder du sidste års favorithoteller, alle med en score på over 9 ud af 10.

HOTEL VOYAGE TORBA

5-stjernet hotel på Bodrum-halvøen med Ultra All Inclusive. Score på 9,9 ud af 10.

 LEJLIGHEDER ZAFIRO MALLORCA

4-stjernet lejligheder på Mallorca med All Inclusive. Score på 9,5 ud af 10.

LEJL. ERIETTA

4-stjernet lejligheder på Zakynthos. Score på 9,5 ud af 10.

HVD MIRAMAR CLUB HOTEL

4,55-stjernet hotel i Bulgarien med Ultra All Inclusive. Score på 8,8 ud af 10.Destinationer i sommerferien 2019

Se alle vores rejsemål i 2019

Hvor skal du hen på sommerferie i 2019? Vi har en lang række af spændende destinationer, hvor du er sikret en solrig sommerferie.

Bulgarien

Cypern

Egypten

Grækenland

Portugal

Spanien

TyrkietBulgarien - Sortehavskysten

Sortehavskysten er Bulgariens mest attraktive rejsemål, og det er ikke uden grund at rejser til Sortehavet er så populære.

Grækenland - Korfu

Korfu er en af Grækenlands smukkeste øer. Det turkisblå hav kombineret med frodig natur, charmerende bugter og masser af solskinstimer, gør Korfu til et dejligt rejsemål. 

Grækenland - Kreta

Når du rejser til Kreta i Grækenland, er du næsten sikret en solrig ferie, idet Kreta har ca. 300 solskinsdage om året og dermed er et af vores mest solrige rejsemål.

Grækenland - Rhodos

Gennem årtier har rejser til Rhodos været populære hos mange europæiske gæster, og den solrige ø er da også noget helt særligt med oplevelser for alle.

Grækenland - Zakynthos

Zakynthos’ behagelige klima, dejlige strande og skønne græske atmosfære gør det til et yndet rejsemål, som absolut bør opleves.

Portugal - Algarve

Algarvekysten, strækker sig over 160 km fra den spanske grænse og hele vejen ud til Sagres. Atlanterhavets lune vand, det fantastisk smukke naturlandskab og de vidunderlige sandstrande har gjort Algarve til et populært rejsemål.

Spanien - Costa Brava

Costa Brava har gennem mange år været en sikker favorit blandt danskere, når kalenderen står på sommer, og det er tid til årets ferie i Spanien.

Spanien - Costa del Sol

Costa del Sol har gennem årtier kunne bryste sig af at være blandt de absolutte favoritter, når danskerne har søgt mod varmere himmelstrøg – og hvilket bedre sted at nyde ferien end på den spanske solkyst! 

Spanien - Costa Dorada

Kystens dejlige sandstrande, behagelige klima, fantastiske natur og hyggelige atmosfære er blot nogle af de ting, som gør Costa Dorada til et populært feriemål.

Spanien - Gran Canaria

På vulkanøen Gran Canaria finder du alt, hvad hjertet begærer – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder.

Spanien - Mallorca

Mallorca var et af de første populære ferierejsemål i Spanien. Mallorca har meget at byde på: En fantastisk historie, en betagende natur, et dejligt klima og spændende seværdigheder.

Spanien - Tenerife

Det evigt behagelige klima har siden 1960’erne gjort Tenerife til et yndet feriemål blandt skandinaviske rejsende. På Tenerife er klimaet behageligt året rundt, og i vinterhalvåret minder vejret om dansk sommer. 

Tyrkiet - Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen ved den ægæiske kyst er en af de smukkeste feriedestinationer i Tyrkiet. Her er masser af spændende seværdigheder og en dejlig atmosfære.

Tyrkiet - Kusadasi-kysten

Kusadasi ligger på den nordægæiske kyst i Tyrkiet og er en veludviklet feriedestination med alle muligheder for en uforglemmelig ferie. 

Tyrkiet - Marmaris-kysten

Marmaris-kysten ligger på den sydægæiske kyst i det sydvestlige Tyrkiet og er en af de smukkeste kyststrækninger i landet.

Tykiet - Tyrkiets sydkyst

Den tyrkiske sydkyst har i mange år været en meget populær feriedestination og kaldes af nogle også for den "tyrkiske riviera" eller den "turkise kyst"