Sommer 2018Sommerferie 2018

Bestil sommerferien til 2018 allerede nu, hvor udvalget er størst, og priserne er lavest.

Salget af sommerferier i 2018 er allerede godt i gang, og det kan godt betale sig at være ude i god tid, hvis du vil sikre dig dit drømmehotel til den helt rigtige pris. Det er nu, udvalget er størst, og priserne er lavest. Bestiller du ferien til sommeren 2018 i god tid, får du store early booking-rabatter på vores spændende udvalg af hoteller, uanset om du vælger en af vores mange nyheder eller en af de mere velkendte klassikere. 

Vi har rejser i sommeren 2018 til en lang række solrige destinationer, og uanset om du vil tilbringe ferien i Tyrkiet, Spanien, Grækenland, Bulgarien, Portugal, Kroatien eller Montenegro, så har vi den helt rigtige ferie til dig og dem, du holder af.

Vi har skønne hoteller, som ligger direkte ved stranden, hoteller med All Inclusive, og hoteller med så mange vandrutsjebaner, at selv det mest ivrige legebarn får brug for en middagslur. Er du mere til at nyde tosomheden i eksklusive omgivelser, har vi også en række lækre voksenhoteller, hvor selvforkælelse og afslapning er i højsædet.

Vil du ud og opleve den hyggelige, lokale gæstfrihed, kan vi anbefale et af vores charmerende lejlighedskomplekser, hvor atmosfæren og den personlige service skaber de helt rigtige rammer om din sommerferie.

Afbudsrejser fra 1199,-

Er hverdagen blevet en anelse for trist og grå? Så bestil en billig afbudsrejse til en af Sunwebs mange solrige destinationer. Hos Sunweb har vi et stort udvalg af afbudsrejser og last minute rejser til dig, som planlægger at rejse inden for kort tid.


Sommernyheder i 2018

Igen i år har vi mange spændende nyheder på programmet

Sommersæsonen 2018 byder på en række spændende nyheder. Vi har fået flere nye flyruter, og udvalget af dejlige, solrige destinationer er blevet endnu større til din sommerferie i 2018.

Østkreta fra Aalborg

Kreta er en ægte ferieklassiker, og med vores nye rute fra Aalborg til Heraklion i skolernes sommerferie er det nu blevet endnu nemmere at opleve nye sider af den charmerende ø, når du rejser fra Jylland.

Izmir ved Kusadasi-kysten fra København

I Kusadasi finder du ferieoplevelser for alle, og som noget nyt i sommeren 2018, kan du flyve direkte fra København til Izmir hele sommeren. Det betyder, at transfertiden er kortere, så du kan starte ferien hurtigere.

Rhodos fra Aalborg

Rhodos er en skøn græsk perle med spændende seværdigheder, dejlige strande og hyggelige byer. Rejser du fra Jylland, kan du i 2018 flyve direkte fra Aalborg til solen og de lune middelhavs-temperaturer på Rhodos i skolernes sommerferie.

Kos fra Billund

Oplev den skønne natur, den hyggelige, græske atmosfære og det lækre græske køkken med en sommerferie til Kos i 2018. Hele sommeren kan du, som noget nyt, flyve direkte fra Billund til den charmerende græske ø.

Det spanske fastland fra Aalborg

Skal ferien stå på tapas, sangria og dejlige sandstrande, så kan du flyve direkte fra Aalborg til Barcelona og nyde ferien på de skønne kyster, Costa Brava & Costa Dorada.

Varna i Bulgarien

Flyv direkte fra København og Billund til Varna i Bulgarien. Her kan du bl.a. opleve vores to spændende nyheder, Golden Sands og Albena.Hvordan vil du rejse?

Find din sommerferie i 2018 hos Sunweb

Hvordan ser din sommerferie ud i 2018? Uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi det helt rigtige hotel til dig.

Skolernes sommerferie

Skolernes sommerferie er altid et populært tidspunkt at rejse på. På vores familievenlige hoteller kan du se frem til en ferie med hyggelige og sjove aktiviteter for hele familien.

Påskeferien

Findes der noget bedre end forår? Sæt et solidt punktum for vinterkulden med en ferie under varmere himmelstrøg i påsken. 

All Inclusive

Når du holder ferie med All inclusive, skal du ikke tænke på andet end at slappe af og nyde ferien. Alle måltider og drikkevarer er inkluderet i prisen.

Voksenhoteller

Tag et pusterum fra hverdagen, og nyd en børnefriferie med en, du holder af. Hos os kan du vælge blandt lækre voksenhoteller, hvor afslapning og forkælelse er i fokus.

Familieferie

Skal der være plads til sjov og leg, og plads til afslapning og nærvær, så skal du vælge din favorit blandt vores mange familievenlige hoteller til din sommerferie i 2018

Vandland

Hoteller med vandland er altid populære blandt børnene - og hvem ved, måske kan familiens voksne også slippe den indre vandhund løs. Vores hoteller med vandland sikrer mange sjove timer for hele familien. 

Ferie på budget

Vil du gerne afsted på en billig ferie, så har vi en række gode bud på hoteller og lejligheder fra under 2999,- pr. person. Så kan du bruge pengene på spændende ferieoplevelser i stedet.

Sunwebs ferie-koncepter

På vores koncepthoteller får du rigtig meget ferie for pengene. Oplev den hyggelige atmosfære på vores Secrets-hoteller, få ekstra meget for feriebudgettet på vores Selections-hoteller, eller lad dig forkæle på vores eksklusive Excellent-hoteller.Topsælgere fra 2017

Prøv vores mest populære hoteller fra 2017.

Skæver du også til andres erfaringer, når du skal vælge din næste sommerferie, så tag et kig på vores mest populære hoteller i 2017.

HOTEL ASIA BEACH RESORT & SPA

5-stjernet hotel med Ultra All Inclusive i Alanya, Tyrkiet

HOTEL MEDITERRANEO

4-stjernet hotel med All Inclusive på Kreta i Grækenland

BYALA BEACH RESORT

4-stjernet lejligheder med All Inclusive i Byala, Bulgarien

AQUASIS DELUXE RESORT & SPA

5-stjernet luksushotel med Ultra All Inclusive i Didim, TyrkietVores gæsters favoritter

De bedste hoteller baseret på vores gæsters besvarelser af spørgeskema.

Er du på jagt efter en god ferie? Så besøg et af de bedste vurderet hoteller fra 2017. Her finder du sidste års favorithoteller, alle med en score på over 9 ud af 10.

HOTEL VOYAGE TORBA

5-stjernet hotel på Bodrum-halvøen med Ultra All Inclusive. Score på 9,8 ud af 10.

HOTEL ROYAL DRAGON

5-stjernet hotel i Side, Tyrkiet med Ultra All Inclusive. Score på 9,8 ud af 10.

LEJL. ERIETTA

4-stjernet lejligheder på Zakynthos. Score på 9,5 ud af 10.

HOTEL CRETAN DREAM ROYAL

5-stjernet hotel på Kreta med Halvpension. Score på 9,4 ud af 10.Destinationer i sommerferien 2018

Se alle vores rejsemål i 2018

Hvor skal du hen på sommerferie i 2018? Vi har en lang række af spændende destinationer, hvor du er sikret en solrig sommerferie.

Bulgarien

Grækenland

Kroatien

Montenegro

Portugal

Spanien

TyrkietGrækenland - Kos

Den populære græske ø, Kos, ligger i Ægæerhavet få kilometer fra den charmerende, tyrkiske kystby, Bodrum.

Grækenland - Kreta

Når du rejser til Kreta i Grækenland, er du næsten sikret en solrig ferie, idet Kreta har ca. 300 solskinsdage om året og dermed er et af vores mest solrige rejsemål.

Grækenland - Rhodos

Gennem årtier har rejser til Rhodos været populære hos mange europæiske gæster, og den solrige ø er da også noget helt særligt med oplevelser for alle.

Grækenland - Zakynthos

Zakynthos’ behagelige klima, dejlige strande og skønne græske atmosfære gør det til et yndet rejsemål, som absolut bør opleves.

Kroatien - Dubrovnikkysten

Dubrovnikkysten er Kroatiens mest sydlige region og samtidig et af landets mest populære rejsemål. Den smukke skærgård med sine hundredvis af små øer strækker sig langs kysten, hvor det krystalklare Adriaterhav møder det træklædte bjerglandskab.

Montenegro - Herceg-Novi bugten

Ud til den smukke Adriaterhavskyst og helt op til den kroatiske grænse ligger Herceg-Novi bugten for foden af Orjen-bjerget. Grænselandet op til den kroatiske grænse er præget af smukke bjerglandskaber og charmerende og autentiske middelalderbyer.

Portugal - Algarve

Algarvekysten, strækker sig over 160 km fra den spanske grænse og hele vejen ud til Sagres. Atlanterhavets lune vand, det fantastisk smukke naturlandskab og de vidunderlige sandstrande har gjort Algarve til et populært rejsemål.

Spanien - Costa Brava

Costa Brava har gennem mange år været en sikker favorit blandt danskere, når kalenderen står på sommer, og det er tid til årets ferie i Spanien.

Spanien - Costa Dorada

Kystens dejlige sandstrande, behagelige klima, fantastiske natur og hyggelige atmosfære er blot nogle af de ting, som gør Costa Dorada til et populært feriemål.

Spanien - Gran Canaria

På vulkanøen Gran Canaria finder du alt, hvad hjertet begærer – her er både skønne strande, storslået natur og historiske seværdigheder.

Tyrkiet - Bodrum-halvøen

Bodrum-halvøen ved den ægæiske kyst er en af de smukkeste feriedestinationer i Tyrkiet. Her er masser af spændende seværdigheder og en dejlig atmosfære.

Tyrkiet - Kusadasi-kysten

Oprindeligt fungerede Kusasasi primært som overnatningssted for besøgende til det verdensberømte Efesos, men i dag er byen en veludviklet feriedestination med alle muligheder for en uforglemmelig ferie.

Tyrkiet - Marmaris-kysten

Marmaris-kysten ligger på den sydægæiske kyst i det sydvestlige Tyrkiet og er en af de smukkeste kyststrækninger i landet.

Tykiet - Tyrkiets sydkyst

Den tyrkiske sydkyst har i mange år været en meget populær feriedestination og kaldes af nogle også for den "tyrkiske riviera" eller den "turkise kyst"