1. FAQ – ofte stillede spørgsmål om din rejse | Sunweb
  2. Information om Coronavirus
  3. Hvordan påvirker Coronavirus min rejse?

Alle kategorier

Hvordan påvirker Coronavirus min rejse?

** Opdatering 06/08/2020 **

Udenrigsministeret har 6/8/2020 opdateret rejsevejledningen til hele Spanien (både fastlandet og øerne). Grundet udviklingen af Covid-19, frarådes alle ikke-nødvendige rejser til Spanien, fordi Spanien ikke længere opfylder kriterierne for lave smittetal i Udenrigsministeriets model for rejsevejledninger. Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information. 

Tidligere har Udenrigsministeriet meddelt, at grænserne til en lang række lande åbnes fra den 27/6/2020. Det betyder at man nu kan rejse på ferie til vores rejsemål i Grækenland og Portugal, og vi forventer at flere lande følger efter. 
Sikkerhed og hygiejne er vores topprioritet, og vi har arbejdet sten hårdt på at flyselskaber, hoteller og rejsemål lever op til de strengeste krav, så du blot skal koncentrere dig om at holde ferie.

Vi er lige nu ved at få et overblik over vores sommerprogram og håber på at kunne præsentere nyt indenfor kort tid. 


Er din rejse berørt af den nye rejsevejledning vil du blive kontaktet. Denne side vil også blive opdateret når der er nyt. 

Sunweb Group følger udviklingen af Coronavirus på både vores destinationer og på vores kontorer i Danmark og i udlandet. Vi holder os hele tiden opdateret med situationen og er i konstant kontakt med lokale- og internationale myndigheder. Vi følger Udenrigsministeriets vejledninger tæt og vil informere vores gæster, hvis der opstår ændringer på vores destinationer. Vi anbefaler alle vores gæster at holde sig orienteret og opdateret om deres rejsemål. For mere information henviser vi til Udenrigsministeriet, WHO og Sundhedsstyrelsen.


Har du bestilt en rejse med afrejse efter d. 31/8?
På nuværende tidspunkt vil rejser med afrejse efter d. 31/8 blive gennemført som planlagt. Vi følger udviklingen tæt og hvis Udenrigsministeriet fortsat fraråder alle ikke-nødvendige rejser, vil vi kontakte dig med henblik på at finde en løsning.

Skal du betale dit restbeløb, hvis du har en rejse efter d. 31. august?
Vi antager i øjeblikket, at din ferie kan fortsætte som planlagt, men da vi endnu ikke kender situationens omfang, så kan vi ikke med sikkerhed vide hvad den kommende tid bringer. På grund af dette har vi valgt at rykke din restbetaling til helt op til 2 uger før afrejse, i stedet for de normale 6 uger. Hvis betalingen ikke foretages til tiden (2 uger før afrejse), vil din rejse blive annulleret og du vil miste det indbetalte beløb. Skulle dine ferie blive berørt af Corona, kontakter vi dig med videre information.

Skal du først rejse til efteråret eller næste vinter?
Vi tager situationen og udviklingen af Coronavirus meget alvorligt og har fuld forståelse for, at vores gæster har mange spørgsmål til situationen. Har du bestilt en rejse med afrejse til efteråret eller næste vinter, vil disse som udgangspunkt blive gennemført som planlagt.

Ønsker du ikke at rejse, gælder vores normale ændrings- og afbestillingsregler. Du finder dem her: Betingelser

Vi har fuld forståelse for, at du har en masse spørgsmål til situationen. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål over mail, men vi gør opmærksom på, at der kan forekomme længere svartid end normalt.

Du kan læse mere om Corona/Covid-19, og hvordan du skal forholde dig i udlandet på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Få svar på dine spørgsmål om Coronavirus og din rejse med os her: https://www.sunweb.dk/rejser/faq-om-coronavirus
Eller få det fulde overblik her: https://www.sunweb.dk/corona-oversigt 

Fik du svar på dit spørgsmål? Det svarede mit spørgsmål / Jeg fandt ikke mit svar?
Tak for din hjælp.
Fandt  du ikke dit svar er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 70 22 04 64

Send os en mail

Den nemmeste måde at komme i kontakt med os er ved at sende os en mail.

Send mail

Telefon

Ring til os på 70 22 04 64

Du kan se åbningstider her.

Facebook

For tips og inspiration besøg vores facebookside.

Se side

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser

Send os en mail

Den nemmeste måde at komme i kontakt med os er ved at sende os en mail.

Send mail

Telefon

Ring til os på 70 22 04 64

Du kan se åbningstider her.

Facebook

For tips og inspiration besøg vores facebookside.

Se side

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser