1. FAQ – ofte stillede spørgsmål om din rejse | Sunweb
  2. Information om Coronavirus
  3. Hvordan påvirker Coronavirus min rejse?

Alle kategorier

Hvordan påvirker Coronavirus min rejse?

** Opdatering 07/12-2020 **

Udenrigsministeret har fraråder fortsat rejser til hele verden, men der snakkes om at åbne op for bestemte regioner i lande, hvilke kan betyde at man igen kan komme ud og rejse. Vi sørger for at opdatere vores hjemmeside når vi ved nærmere omkring dette. Vi henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information. 

Vores sommerprogram for 2021 ligger klar på vores hjemmeside, som vi glæder os til at sende folk afsted på. 

Har du en rejse der er berørt af de nye rejsevejledninger, vil du blive kontaktet. Denne side vil også blive opdateret når der er nyt. 

Sunweb Group følger udviklingen af Coronavirus på både vores destinationer og på vores kontorer i Danmark og i udlandet. Vi holder os hele tiden opdateret med situationen og er i konstant kontakt med lokale- og internationale myndigheder. Vi følger Udenrigsministeriets vejledninger tæt og vil informere vores gæster, hvis der opstår ændringer på vores destinationer. Vi anbefaler alle vores gæster at holde sig orienteret og opdateret om deres rejsemål. For mere information henviser vi til Udenrigsministeriet, WHO og Sundhedsstyrelsen.


Har du en rejse til Østrig?
Østrig har d. 2. december meldt ud at landet vil være lukket til og med d. 6. januar. Har du en rejse til Østrig inden for dette tidsrum vil du blive kontaktet i de kommende dage. 

Har du en rejse til Frankrig?
Frankrig vil være lukket til og med d. 1. januar. Har du en rejse til Frankrig inden for dette tidsrum vil du blive kontaktet senest 14 dage før afrejse. 

Har du en rejse til Italien, Tyskland eller Scheiwz?
Disse lande vil være lukket til og med d. 21. december. Har du en rejse til et af disse lande inden for dette tidsrum vil du blive kontaktet i de kommende dage. 

Skal du betale dit restbeløb?
Vi antager i øjeblikket, at din ferie kan fortsætte som planlagt, såfemt du ikke skal til et af ovenstående lande i de ovenstående perioder, men da vi endnu ikke kender situationens omfang, så kan vi ikke med sikkerhed vide hvad den kommende tid bringer. På grund af dette har vi valgt at rykke din restbetaling til helt op til 2 uger før afrejse, i stedet for de normale 6 uger. Hvis betalingen ikke foretages til tiden (2 uger før afrejse), vil din rejse blive annulleret og du vil miste det indbetalte beløb. Skulle dine ferie blive berørt af Corona, kontakter vi dig med videre information.

Skal du først rejse til foråret eller næste sommer?
Vi tager situationen og udviklingen af Coronavirus meget alvorligt og har fuld forståelse for, at vores gæster har mange spørgsmål til situationen. Har du bestilt en rejse med afrejse til foråret eller næste sommer, vil disse som udgangspunkt blive gennemført som planlagt.

Ønsker du ikke at rejse, gælder vores normale ændrings- og afbestillingsregler. Du finder dem her: Betingelser

Vi har fuld forståelse for, at du har en masse spørgsmål til situationen. Vi sidder klar til at besvare dine spørgsmål over mail, men vi gør opmærksom på, at der kan forekomme længere svartid end normalt.

Du kan læse mere om Corona/Covid-19, og hvordan du skal forholde dig i udlandet på https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/coronavirus/

Få svar på dine spørgsmål om Coronavirus og din rejse med os her: https://www.sunweb.dk/rejser/faq-om-coronavirus 
Eller få det fulde overblik her: https://www.sunweb.dk/corona-oversigt 


Fik du svar på dit spørgsmål? Det svarede mit spørgsmål / Jeg fandt ikke mit svar?
Tak for din hjælp.
Fandt  du ikke dit svar er du altid velkommen til at kontakte os på mail eller tlf. 70 22 04 64

Send os en mail

Den nemmeste måde at komme i kontakt med os er ved at sende os en mail.

Send mail

Telefon

Ring til os på 70 22 04 64

Du kan se åbningstider her.

Facebook

For tips og inspiration besøg vores facebookside.

Se side

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser

Send os en mail

Den nemmeste måde at komme i kontakt med os er ved at sende os en mail.

Send mail

Telefon

Ring til os på 70 22 04 64

Du kan se åbningstider her.

Facebook

For tips og inspiration besøg vores facebookside.

Se side

Betingelser

Du kan læse betingelser og 'værd at vide' for din rejse her.

Læs betingelser