Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

Hotel The Saint John

I hjertet af Maltas hovedstad, Valletta, finder du det lille byhotel, Hotel The Saint John. Hotellet har til huse i en smuk, gammel bygning fra 1600-tallet, som tidligere har været hjemsted for bl.a. en rig købmand. Siden 2017 har bygningen dog fungeret som et stemningsfuldt byhotel, hvor fortidens charme og nutidens moderne komfort spiller perfekt sammen. Værelserne på Hotel The Saint John er moderne og stilfuldt indrettet med lækre detaljer, som understøtter hotellets unikke atmosfære. I stueetagen finder du hotellets egen restaurant, Cheeky Monkey, hvor der hver morgen serveres morgenmad. Restauranten er også et glimrende sted at få sig et let måltid mad mellem Vallettas mange oplevelser eller et sted at starte en hyggelig aften med en lækker cocktail. Hotellets centrale beliggenhed giver dig de bedste forudsætninger for at nyde godt af alle de mange oplevelser, Valletta har at byde på. Byen har et væld af spændende seværdigheder og gode restauranter samt et farverigt natteliv. Valletta er desuden på UNESCO’s verdensarvsliste, og det er en oplevelse i sig selv at slentre rundt i byens hyggelige gader.  Vi anbefaler Hotel The Saint John til især voksne, som vil nyde ferien midt i Valletta.
 • Midt i Valletta
 • Moderne værelser
 • Hyggeligt byhotel
 • Charmerende bygning

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Forplejning

Det er ikke muligt at vise værelser

Beliggenhed & omgivelser

Bemærk

På hotellets dobbeltværelser (comfort) er væggene til toilettet lavet af glas, og der kan derfor ikke forventes privatliv på toilettet.

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

Udflugter

Praktisk information

Hovedstad:
Maltas hovedstad hedder Valletta.

Tidsforskel:
Der er ingen tidsforskel til Malta.

Sprog:
Malta har to officielle sprog; engelsk og maltesisk (en kombination af engelsk og arabisk).

Valuta:
På Malta betales med euro.

Kørsel:
På Malta køres i venstre side af vejen.

Drikkevand:
Det anbefales ikke at drikke vandet fra vandhanen på Malta. Vand på flaske kan købes de fleste steder på øen.

Drikkepenge:
Der gives almindeligvis ca. 10% i drikkepenge på Malta.

Elektricitet:
På Malta bruges 240 volt, og stikkontakterne er anderledes end i Danmark. Det er muligt at kan købes i de lokale butikker og i mange tilfælde også lånes på hotellet.

Mobiltelefoni:
Du kan godt bruge din mobiltelefon på Malta. Kontakt dit mobilselskab for at få oplysninger om priser og udenlandstelefoni.

Pas & visum:
Danske statsborgere skal fremvise dansk pas ved indrejse på Malta. Øvrige rejsende skal kontakte den malteske ambassade forud for rejsen.

Turistskat:
På Malta betales en turistskat på 0,5 euro pr. person pr. overnatning, dog maks. 5,00 euro. Skatten betales på destinationen.

Guideservice:
Sunweb tilbyder ikke guideservice på Malta.

Valletta

Maltas hovedstad, Valletta, ligger på øens nordkyst og er en imponerende fæstningsby, som bærer præg af en lang og spændende historie. Byens arkitektur har indslag fra de mange forskellige folkeslag, som gennem tiden har hersket over Malta. Her er smukke katedraler, imponerende fæstningsværker, store pladser og betagende barokbygninger.  Vallettas mange smukke bygninger har sikret byen en plads på UNESCO’s verdensarvsliste, og senest har Valletta fået titel af Europas kulturhovedstad 2018 – begge titler der understreger, at byen er en ganske særlig oplevelse.

Seværdigheder og oplevelser i Valletta

Valletta byder på en række spændende seværdigheder, som er værd at lægge vejen forbi i løbet af ferien. Blandt de mest populære finder du St. John’s Co-cathedral, som er en af de største og mest imponerende kirker i Europa. I løbet af ferien bør du også besøge Fort St. Elmo, som blev opført af riddere i 1552. Fort St. Elmo er et skønt sted at opleve udsigten over Valletta, og i sommerhalvåret kan du desuden være heldig at se nogle af de spændende historiske opvisninger, som Fort St. Elmo er vært for. En slentretur rundt i hjertet af Valletta er også en oplevelse i sig selv. De smalle gader bugter sig op og ned gennem byen, og de mange sandfarvede bygninger vækkes til live af farverigt træværk og kunstnerisk udførte balkoner. Byens meget kuperede terræn, giver desuden mulighed for at opleve den ene skønne udsigt efter den anden.

Skal ferien i Valletta byde på shopping, så findes gode shoppingmuligheder i byens hyggelige gader. Særligt guld- og sølvsmykker samt lædervarer kan med fordel købes i den mange små, familieejede butikker i Valletta.

Fest og farver i Valletta

Vil du feste til den lyse morgen på Malta, så er Valletta byen, hvor du finder størstedelen af Maltas natteliv. I området omkring Strait Street findes et godt udvalg af hyggelige pubber og gode barer – og området har gennem historien været kendt for at være det sted, hvor tilrejsende søfolk slog sig løs, når de endelig nåede i havn. Langs Vallettas havnefront findes også en række gode barer og restauranter, og mange steder kan du sidde ude og nyde havnens hyggelige atmosfære.

Rejs med Sunweb til Valletta

Når du rejser til Malta, kan det varmt anbefales at besøge Valletta, og rejser du med Sunweb til Valletta, kan du både vælge at bo inde i hjertet af byen og ude langs kysten.

Malta

Malta er hovedøen i øriget af samme navn i Middelhavet – ikke langt fra den italienske ø, Sicilien. Malta er på størrelse med  Langeland, og øen byder på et væld af skønne oplevelser, uanset om du vil udforske Maltas smukke natur, nyde ferien ved stranden eller tage på opdagelse i øens lange og spændende historie.

Oplev Valletta

Malta har flere spændende byer, som er værd at opleve i løbet af ferien, og særligt øens hovedstad, Valletta, må du ikke gå glip af, når du rejser til Malta. Valletta er et overflødighedshorn af arkitektoniske perler, som spænder fra voluminøse barokbygninger, over smukke katedraler til imponerende fæstningsværker. En slentretur rundt i byen kan nemt sammenlignes med at bevæge sig rundt i en tidslomme, hvor de mange sandfarvede bygninger giver dig en fornemmelse af at være rejst hundredvis af år tilbage i tiden. Vallettas spændende kultur og arkitektur har også sikret byen en plads på UNESCO’s verdensarvsliste og i 2018 var Valletta desuden Europas kulturhovedstad.

Dejlige strande og skøn natur på Malta

Foruden en interessant historie og stemningsfulde byer byder Malta også på fantastiske oplevelser for naturelskere. Store dele af året er øen meget frodig, og det kan varmt anbefales at leje en cykel og køre på opdagelse i nogle af øens smukke naturområder. Maltas barske klippelandskab er også værd at opleve i løbet af ferien. Flere steder på øen går lodrette klipper direkte ned i Middelhavet og skaber øens dramatiske og smukke kystlinje. Befinder du dig på Maltas sydkyst omkring solnedgang, du f.eks. besøge Dingli Cliffs, hvor du kan opleve Maltas smukkeste solnedgang.

Malta har noget af det reneste badevand i hele Europa, og flere steder er vandet også meget klar, hvilket skaber de perfekte forhold til at snorkle og dykke ud for kysten. Flere af øens bedste strande finder du oppe omkring nordspidsen. Det er bl.a. her du finder Mellieha Bay Beach, som er Maltas længste sandstrand. Stranden er meget børnevenlig og derfor perfekt for familier, som vil nyde dagen på stranden.

Rejs til Malta med Sunweb

Når du rejser til Malta med Sunweb, kan du vælge mellem skønne familievenlige hoteller tæt ved stranden og hyggelige byhoteller tæt på det meste. Uanset hvilke oplevelser der skal være i fokus på din ferie til Malta, så har vi det helt rigtige hotel.

Valletta er kendt for

 • Smuk fæstningsby
 • På UNESCO's verdensarvsliste
 • Europas kulturhovedstad 2018
 • Spændende arkitektur og historie

Malta er kendt for

 • Fantastisk natur
 • Spændende historie
 • Smukke strande
 • Mange seværdigheder

Temperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
13ºC
15ºC
18ºC
21ºC
27ºC
31ºC
36ºC
34ºC
30ºC
26ºC
20ºC
13ºC
min. temp.
4ºC
9ºC
10ºC
10ºC
15ºC
19ºC
25ºC
25ºC
21ºC
15ºC
12ºC
10ºC

Flyinformation

Vi flyver direkte til Malta. Flyvningen tager omkring 3 timer og 30 minutter. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden til Mellieha er ca. 90 min.

* Transfertiden til Qawra er ca. 60 min.

* Transfertiden til Valletta er ca. 30 min.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og evt. medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.