Læs oplysninger om din sundhed og sikkerhed på ferien her. Læs mere om den aktuelle corona situation på din feriedestination her.

db San Antonio Hotel & Spa

db San Antonio Hotel & Spa er dejligt All Inclusive hotel med en god beliggenhed centralt i Qawra og tæt ved stranden. Hotellet er smukt indrettet med inspiration fra den arabiske verden, hvilket giver hotellet en ganske særlig atmosfære. db San Antonio Hotel & Spa har en lang række af skønne faciliteter, som sikrer afslapning og underholdning for både børn og voksne. Her er flere dejlige poolområder, herunder en skøn tagpool i 10 etagers højde (kun for voksne) og børnepools med mulighed for mange timers sjov og underholdning. Hotellets børne- og teenklubber sørger også for masser af underholdning for børn i alle aldre (her tales ikke dansk). Når sulten melder sig, byder db San Antonio Hotel & Spa på et udvalg af flere forskellige restauranter, som giver dig mulighed for bl.a. at smage på det maltesiske, marokkanske og italienske køkken. Alle måltider og drikkevarer indgår i  hotellets All Inclusive-program. Når det er tid til afslapning og forkælelse, har hotellet et dejligt spacenter, som tilbyder en række lækre behandlinger (mod betaling). Her er også et fitnesscenter, jacuzzi, dampbad og indendørs pool. Vi anbefaler db San Antonio Hotel & Spa til både voksne og familier, som vil bo med All Inclusive og gode faciliteter samt en god beliggenhed i Qawra.
 • All inclusive
 • Stort poolområde
 • Tagterrasse med pool
 • Wellness
 • Hyggelig indretning
 • Værelser med plads til 4

Der kan forkomme ændringer i de lokale Covid-19-restriktioner, fra bestillingstidspunktet til afrejsetidpunkt. Derfor kan der ikke udledes nogen rettigheder fra dem.

Forplejning

Det er ikke muligt at vise værelser

Beliggenhed & omgivelser

Bemærk

* Swimmingpoolen på hotellets tagterrasse må kun benyttes af voksne, mens poolen i stueetagen frit kan benyttes af alle hotellets gæster.

Rejsetype

Gæsters anmeldelser

Sorter efter

Udflugter

Praktisk information

Hovedstad:
Maltas hovedstad hedder Valletta.

Tidsforskel:
Der er ingen tidsforskel til Malta.

Sprog:
Malta har to officielle sprog; engelsk og maltesisk (en kombination af engelsk og arabisk).

Valuta:
På Malta betales med euro.

Kørsel:
På Malta køres i venstre side af vejen.

Drikkevand:
Det anbefales ikke at drikke vandet fra vandhanen på Malta. Vand på flaske kan købes de fleste steder på øen.

Drikkepenge:
Der gives almindeligvis ca. 10% i drikkepenge på Malta.

Elektricitet:
På Malta bruges 240 volt, og stikkontakterne er anderledes end i Danmark. Det er muligt at kan købes i de lokale butikker og i mange tilfælde også lånes på hotellet.

Mobiltelefoni:
Du kan godt bruge din mobiltelefon på Malta. Kontakt dit mobilselskab for at få oplysninger om priser og udenlandstelefoni.

Pas & visum:
Danske statsborgere skal fremvise dansk pas ved indrejse på Malta. Øvrige rejsende skal kontakte den malteske ambassade forud for rejsen.

Turistskat:
På Malta betales en turistskat på 0,5 euro pr. person pr. overnatning, dog maks. 5,00 euro. Skatten betales på destinationen.

Guideservice:
Sunweb tilbyder ikke guideservice på Malta.

Qawra

Qawra ligger på den nordlige del af Malta, ca. 11 km fra hovedstaden Valletta. Byen har været et kendt ferieområde siden starten af 60’erne, og i dag er byen stadig et yndet sted at bo, når ferien går til Malta. Qawra ligger, sammen med nabobyen Bugibba, på en lille halvø mellem St. Pauls-bugten og Salina-bugten. Der findes ingen strand i Qawra, men flere steder er det muligt at hoppe i Middelhavet direkte fra klipperne. Området er desuden populært blandt dykkere, og i byen findes der flere dykkerskoler. I Qawra finder du et godt udvalg af restauranter og caféer i alle prisniveauer og nogle med en skøn udsigt over Middelhavet. Vil du feste til den lyse morgen, findes her også flere forskellige barer og natklubber.

Malta National Aquarium

Maltas akvarium ligger i Qawra, og her kan du bl.a. opleve de mange forskellige fisk, som lever i Middelhavet – lige uden for Maltas kyst. Det 20.000 kvm store akvarium byder desuden på et hajbassin med en tunnel, så du kan få den fulde opleve af de fascinerende dyr.

Oplev Malta

Uanset om du vil dase på stranden eller fylde ferien med spændende kulturelle og historiske oplevelser, så er mulighederne mange på Malta. Du kan nemt tage den lokale bus til hovedstaden, Valletta, hvor Maltas lange og interessante historie springer i øjnene, næsten uanset hvor du vender blikket hen. I Valletta bugter de smalle gader sig op og ned gennem byen, og imponerende bygningsværker fortæller om de mange forskellige folkeslag, som gennem tiden har haft magten over det lille ørige. Under dit besøg i Valletta kan det varmt anbefales at besøge Fort St. Elmo, hvor fra du har en fantastisk udsigt over havet og byen.  Det er også i Valletta, du kan opleve en af Europas største kirker, St. John’s Co-cathedral. Kirken har et forholdsvis afdæmpet ydre, men giver du dig tid til at gå en tur indenfor, skal du forbedrede dig på en udsmykning, der tager pusten fra de fleste. 

Vil du nyde en afslappende feriedag på stranden, så har Malta flere forskellige dejlige strande at vælge i mellem. Blandt de mest populære finder du Maltas længste sandstrand, som ligger i Mellieha. Her får du de perfekte rammer om en skøn og afslappende dag på stranden.

Rejs til Malta med Sunweb

Sunweb har et godt udvalg af hoteller på Malta, og uanset om du drømmer om afslappende ferie med udsigt over Middelhavet, eller du vil gå på opdagelse i Vallettas mange kulturskatte, så vi det helt rigtige hotel til dig.


Malta

Malta er hovedøen i øriget af samme navn i Middelhavet – ikke langt fra den italienske ø, Sicilien. Malta er på størrelse med  Langeland, og øen byder på et væld af skønne oplevelser, uanset om du vil udforske Maltas smukke natur, nyde ferien ved stranden eller tage på opdagelse i øens lange og spændende historie.

Oplev Valletta

Malta har flere spændende byer, som er værd at opleve i løbet af ferien, og særligt øens hovedstad, Valletta, må du ikke gå glip af, når du rejser til Malta. Valletta er et overflødighedshorn af arkitektoniske perler, som spænder fra voluminøse barokbygninger, over smukke katedraler til imponerende fæstningsværker. En slentretur rundt i byen kan nemt sammenlignes med at bevæge sig rundt i en tidslomme, hvor de mange sandfarvede bygninger giver dig en fornemmelse af at være rejst hundredvis af år tilbage i tiden. Vallettas spændende kultur og arkitektur har også sikret byen en plads på UNESCO’s verdensarvsliste og i 2018 var Valletta desuden Europas kulturhovedstad.

Dejlige strande og skøn natur på Malta

Foruden en interessant historie og stemningsfulde byer byder Malta også på fantastiske oplevelser for naturelskere. Store dele af året er øen meget frodig, og det kan varmt anbefales at leje en cykel og køre på opdagelse i nogle af øens smukke naturområder. Maltas barske klippelandskab er også værd at opleve i løbet af ferien. Flere steder på øen går lodrette klipper direkte ned i Middelhavet og skaber øens dramatiske og smukke kystlinje. Befinder du dig på Maltas sydkyst omkring solnedgang, du f.eks. besøge Dingli Cliffs, hvor du kan opleve Maltas smukkeste solnedgang.

Malta har noget af det reneste badevand i hele Europa, og flere steder er vandet også meget klar, hvilket skaber de perfekte forhold til at snorkle og dykke ud for kysten. Flere af øens bedste strande finder du oppe omkring nordspidsen. Det er bl.a. her du finder Mellieha Bay Beach, som er Maltas længste sandstrand. Stranden er meget børnevenlig og derfor perfekt for familier, som vil nyde dagen på stranden.

Rejs til Malta med Sunweb

Når du rejser til Malta med Sunweb, kan du vælge mellem skønne familievenlige hoteller tæt ved stranden og hyggelige byhoteller tæt på det meste. Uanset hvilke oplevelser der skal være i fokus på din ferie til Malta, så har vi det helt rigtige hotel.

Qawra er kendt for

 • Populær ferieby
 • Maltas akvarium
 • Populært blandt dykkere
 • Mange barer og restauranter

Malta er kendt for

 • Fantastisk natur
 • Spændende historie
 • Smukke strande
 • Mange seværdigheder

Temperaturer

januar jan
februar feb
marts mar
april apr
maj maj
juni jun
juli jul
august aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max. temp.
19ºC
18ºC
21ºC
20ºC
22ºC
24ºC
24ºC
26ºC
25ºC
25ºC
22ºC
20ºC
min. temp.
15ºC
15ºC
16ºC
15ºC
17ºC
20ºC
20ºC
21ºC
21ºC
20ºC
18ºC
16ºC

Flyinformation

Vi flyver direkte til Malta. Flyvningen tager omkring 3 timer og 30 minutter. Ved ankomsten til lufthavnen mødes du af en lokal repræsentant for Sunweb.

FLYTIDER

I de fleste tilfælde vil du kunne se flytiderne, når du bestiller online. Hvis afgangstiderne ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

TRANSFER

Transfer er ikke inkluderet i rejsens pris. Det er muligt at tilkøbe transfer ved bestilling af rejse.

* Transfertiden til Mellieha er ca. 90 min.

* Transfertiden til Qawra er ca. 60 min.

* Transfertiden til Valletta er ca. 30 min.

Vi bestræber os på at overholde oplyste transfertider, men trafik og mange hotelstop kan forlænge transfertiden.

REJSEDOKUMENTER

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in.

Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Det er ikke længere nødvendigt at indtaste mellemnavne. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og evt. medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at dit fornavn og efternavn er stavet som angivet i dit pas.