ForsikringerForsikringer

Forsikringer
En god rejse- og afbestillingsforsikring er måske det vigtigste for hele din ferie. Før og på din ferie kan der opstå hændelser, der uden en forsikring kan give ubehagelige økonomiske konsekvenser.

Forsikringsselskaber
For at sikre at du er ordentligt forsikret på din rejse og ikke betaler mere end højst nødvendigt, formidler Sunweb årsrejseforsikringer gennem forsikringsselskabet Europæiske Rejseforsikring. Dette er det største rejseforsikringsselskab i Danmark og garanterer en perfekt rejseforsikring.

Afbestillingsforsikring
Præmien er 6% af den samlede rejsesum. Forsikringen gælder fra datoen for udstedelse indtil afrejse fra Danmark.

Årsrejseforsikring
Sunweb tilbyder den mest komplette rejseforsikring fra Europæiske Rejseforsikring. Du er således forsikret mod de mest almindelige risici. Desuden er det behageligt, at der på uforudsete øjeblikke, er nogen der hjælper dig. Ikke kun ved økonomiske vanskeligheder, men du får også hurtig og præcis hjælp, når du har brug for det. Dette er præcist, hvad Europæiske Rejseforsikring gør for dig.

Vi tilbyder rejseforsikring baseret på alder:
• Fra 0-59 år: 287,-
• Fra 60-64 år: 366,-
• Fra 65-69 år: 466,-
• Fra 70-74 år: 510,-
• Fra 75-79 år: 574,-
• Over 80 år: 637,-

Her kan du læse hvad denne forsikring dækker: www.europaeiske.dk/

Alle vores forsikring er uden selvrisiko.

OBS: Tab og tyveri af kontanter og checks er ikke automatisk medforsikret.

VIGTIG INFORMATION
Hvis du er eller fylder 70 år:
Ved rejser uden for EU/EØS skal rejsende, som er fyldt 70 år eller fylder 70 år under rejsen, indsende en helbredserklæring, der inden rejsen skal godkendes af Europæiske. Rejseforsikringen dækker kun, hvis helbredserklæringen er godkendt - præmien refunderes på begæring. Brug dette link for at udfylde en helbredserklæring: https://www.europaeiske.dk/Helbredserklaring/

Pr 1. januar 2013 trådte en lov om skadeforsikringsafgift i kraft.
Loven kræver, at der pr. 1. januar 2013 tillægges 1,1 % i skadeforsikringsafgift som går til Staten.

BEMÆRK: Tab og tyveri af kontanter og checks er ikke automatisk medforsikret.
Hvad gør man, hvis der opstår problemer på rejsen?
Du bør, bl.a. for tilladelse til at foretage ekstra omkostninger, i det mindste straks ringe til Europæiskes Alarm-Central i København (+45 70 10 90 30). Se herunder:

ved ulykke, alvorlig sygdom eller hospitalsindlæggelse;
nødtvunget tidligere hjemrejse;
svigt i.f.m. privat transportmiddel.

Hav altid din rejseforsikringpolice ved dig og noter i forvejen bynavn og det telefonnummer, hvor vi kan kontakte dig, når du ringer til Alarm-Centralen.

Hvad gør man i tilfælde af sygdom eller ulykke?
Euro-Centre er knudepunkter i udlandet, som sikrer lægehjælp på stedet. Dette har bl.a. den fordel, at du bliver behandlet på stedet uden at skulle betale din regning kontant. Vis din rejseforsikringspolice og/eller betingelserne med Euro-Centrets logo til den behandlende læge. Hvis lægen ikke er bekendt med Euro-Centre (så skal du alligevel betale kontant), sørg altid for en specificeret faktura.

Hvordan kræver jeg skadeserstatning?

Trin 1
For at kræve skadeserstatning kan du downloade et ansøgningsskema på Europæiske Rejseforsikrings hjemmeside: www.europaeiske.dk/Anmeld-skade/ formularen, sæt din underskrift og send den til Europæiske. Vil du annullere, kan du udfylde afbestillingsformularen på Sunwebs hjemmeside.

Trin 2
Tilføj originale kvitteringer, garantier, erklæringer og andre beviser. Jo mere komplet du beskriver og beviser skaden, desto hurtigere kan et erstatningskrav afvikles.