FAQ om Coronavirus

Hold dig opdateret her på siden, hvis du skal afsted på ferie

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. FAQ om Coronavirus

Få svar på dine spørgsmål om Coronavirus og din rejse

Hold dig opdateret her på siden, hvis du skal afsted på ferie eller overvejer at bestille en rejse

** Opdatering 18/06/2020 **

Udenrigsministeriet har meddelt, at grænserne til en lang række lande åbnes fra den 27/6/2020. Det betyder at man nu kan rejser til vores rejsemål i Grækenland og Spanien, og vi forventer at flere lande følger efter. 
Sikkerhed og hygiejne er vores topprioritet, og vi har arbejdet sten hårdt på at flyselskaber, hoteller og rejsemål lever op til de strengeste krav, så du blot skal koncentrere dig om at holde ferie. 

Vi er lige nu ved at få et overblik over vores sommerprogram og håber på at kunne præsentere nyt indenfor kort tid. 

Er din rejse berørt af den nye rejsevejledning vil du blive kontaktet. Denne side vil også blive opdateret når der er nyt. 

Sunweb Group følger udviklingen af Coronavirus på både vores destinationer og på vores kontorer i Danmark og i udlandet. Vi holder os hele tiden opdateret med situationen og er i konstant kontakt med lokale- og internationale myndigheder. Vi følger Udenrigsministeriets vejledninger tæt og vil informere vores gæster, hvis der opstår ændringer på vores destinationer. Vi anbefaler alle vores gæster at holde sig orienteret og opdateret om deres rejsemål. For mere information henviser vi til Udenrigsministeriet, WHO og Sundhedsstyrelsen.

Jeg har bestilt en ferie med planlagt afrejse inden d. 31-08-2020, hvad sker der med min ferie?

Som følge af Udenrigsministeriets anvisninger om at undlade alle ikke-nødvendige rejser frem til d. 31-08-2020, er din rejse desværre aflyst. Du vil blive kontaktet direkte af vores rejsekonsulenter med henblik på at finde en alternativ rejse på et senere tidspunkt.

Jeg har afrejse efter d. 31-08-2020, hvad sker der med min ferie?

Hvis du har bestilt ferie med afrejse efter d. 31-08-2020, forventer vi på nuværende tidspunkt, at din ferie afvikles som planlagt. Vi følger naturligvis situationen nøje og retter os efter myndighedernes anvisninger.

Jeg vil gerne bestille ferie til senere på året, kan jeg det?

Ja, det kan du. Hvis du bestiller din ferie i perioden mellem d. 05-03-2020 til d. 31-08-2020 kan du gratis ændre din rejse frem til 14 dage før afrejse.

Betingelser for gratis ændring af din rejse:

  • Gratis ændring af din rejse gælder for bestillinger af pakkerejser (fly og hotel) foretaget fra d. 05-03-2020 til d. 31-08-2020. Der kan ændres til en rejse med afrejsedato 30 dage før eller 30 dage efter din oprindelige afrejsedato.
  • Gratis ændring af din rejse gælder ikke til flybilletter eller til rejser mellem 01-09 og 31-03. Derudover gælder den gratis ændring ikke for følgende destinationer: Cypern, Marokko, Malta, Alicante, Gran Canaria, Tenerife med afrejse fra Københavns lufthavn.
  • Du kan kun benytte dig af den gratis ændring én gang. Ændrings-garantien gælder ikke for den nye rejse. 
  • Gratis ændring af din rejse gælder for valg af ny destination eller ny indkvartering på samme destination.
  • Ændring af rejsen gælder for alle rejsende i den originale rejsebestilling. Det er derfor ikke muligt kun at ændre rejsen for halvdelen af personerne på den originale rejsebestilling.
  • Prisen for den nye rejse bliver fastsat på dagen for ændringen. Hvis den nye rejse har en lavere pris end den oprindelige rejse, tilbagebetales differencen ikke.
  • Det er kun den rejseansvarlige, der kan ændre rejsen gratis. Rejsen ændres ved at kontakte os på info@sunweb.dk, hvor du skal angive dit bookingnummer, den indkvartering du ønsker at bo på i stedet for, samt afrejsedato. Det er vigtigt, at du skriver, at du vil gøre brug af den gratis ændring af din rejse.

Jeg vil gerne læse mere om Coronavirus i forhold til min rejse?

Du kan læse mere på om anbefalingerne på din destination her:https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Du kan læse Sundhedsstyrelsens anbefalinger om Coronavirus her:https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar