FAQ om Coronavirus

Hold dig opdateret her på siden, hvis du skal afsted på ferie

  1. Hjem
  2. Rejser
  3. FAQ om Coronavirus

Få svar på dine spørgsmål om Coronavirus og din rejse

Hold dig opdateret her på siden, hvis du skal afsted på ferie eller overvejer at bestille en rejse

** Opdatering 07/09/2020 **

Udenrigsministeret opdaterer ugentlig rejsevejledningerne til vores forskellige destinationer og vi følger natrurligvis skarpt med i disse opdaterigner.  Grundet udviklingen af COVID-19, frarådes alle ikke-nødvendige rejser til flere af vores rejsemål. Vi  har lavet en destinationsoversigt over vores rejsemål, hvor du kan følge med i hvilke destinatiopner man kan rejse til og hvilke der er lukket. Udover dette, henviser til Udenrigsministeriets hjemmeside for mere information. 

Tidligere har Udenrigsministeriet meddelt, at grænserne til en række lande åbnes. Det betyder at man nu kan rejse på ferie til vores rejsemål i Kreta og Algarvekysten, og vi forventer at flere destinationer følger efter. 
Sikkerhed og hygiejne er vores topprioritet, og vi har arbejdet sten hårdt på at flyselskaber, hoteller og rejsemål lever op til de strengeste krav, så du blot skal koncentrere dig om at holde ferie. 

Er din rejse berørt af de nye rejsevejledninger vil du blive kontaktet.

Sunweb Group følger udviklingen af Coronavirus på både vores destinationer og på vores kontorer i Danmark og i udlandet. Vi holder os hele tiden opdateret med situationen og er i konstant kontakt med lokale- og internationale myndigheder. Vi følger Udenrigsministeriets vejledninger tæt og vil informere vores gæster, hvis der opstår ændringer på vores destinationer. Vi anbefaler alle vores gæster at holde sig orienteret og opdateret om deres rejsemål. For mere information henviser vi til Udenrigsministeriet, WHO og Sundhedsstyrelsen.

Jeg skal rejse i år, hvad sker der med min ferie?

Opdateringerne fra Udenrigsministeret sker på ugentlig basis, det kan derfor være svært for os at se længere ind i fremtiden end dette. Er din rejse berørt af de nye rejsevejledninger vil du blive kontaktet. Hvis ikke, forventer vi på nuværende tidspunkt, at din ferie afvikles som planlagt. Vi følger naturligvis situationen nøje og retter os efter myndighedernes anvisninger. Du kan følge med i hvilke destinationer der er åbne, her.

Jeg vil gerne bestille ferie til senere på året eller næste år, kan jeg det?

Ja, det kan du sagtens. For alle pakkerejser har vi gratis ændring af rejse frem til 6 uger før afrejse. Du kan læse mere om gratis ændring af rejse samt betingelserne herfor på: https://www.sunweb.dk/rejser/fleksibel-og-gratis-aendring-af-rejse

Jeg vil gerne læse mere om Coronavirus i forhold til min rejse?

Du kan læse mere om anbefalingerne på din destination her: https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/
Du kan læse Sundhedsstyrelsens anbefalinger om Coronavirus her:https://www.sst.dk/da/Viden/Smitsomme-sygdomme/Smitsomme-sygdomme-A-AA/Coronavirus/Spoergsmaal-og-svar

Kan jeg få refusion istedet for en SGR corona voucher?

Har du fået udstedt en voucher og ønsker du ikke at gøre brug af de fordele, der er forbundet med at modtage en voucher, har du også mulighed for at få det indbetalte beløb refunderet. Dette gør du ved at skrive en mail til voucher@sunweb.dk med dit bookingnummer samt tilkendegivelse af, at du ønsker det indbetalte beløb refunderet. Derefter vil vi tilbageføre beløbet til dig hurtigst muligt og senest 90 dage efter din planlagte afrejsedato.