Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

7,9 / 10

Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa

Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa er et hyggeligt All Inclusive hotel beliggende i dejlige, grønne omgivelser og tæt på stranden. Centrum af Makadi Bay ligger ca. 5 kilometer væk, og hertil har du mulighed for at tage en bus fra hotellet. Hotel Prima Life Makadi har et dejligt poolområde med tilhørende poolbar. Har du lyst til at udfordre dine medrejsende, kan du besøge tennis- eller squashbanen eller forsøge dig med en omgang volleyball. I hotellets wellnessafdeling kan du tilføre ferien lidt ekstra forkælelse med et besøg i sauna, tyrkisk bad eller en massage (mod betaling). På Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa bor du med All Inclusive, så både måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Vi anbefaler Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa til par og familier, der sætter pris på en ferie i komfortable og fredelige omgivelser.
Læs mere Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa Vis mindre Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa
 • All Inclusive
 • Mange faciliteter
 • Privat strand
 • Wellnesscenter
 • Hyggelige værelser
 • Værelser med plads til 4

Det er ikke muligt at vise værelser

Udflugter

Mahmya Island

Tag med på en spændende udflugt til den beskyttede ø, Mahmya Island, som er en del af Giftun Island National Park, der ligger ud for Hurghadas kyst. Øens kridhvide sandstrand er et skønt sted at nyde dagen, og der vil i løbet af dagen også være mulighed for at svømme ud og opleve livet under havets overflade omkring revet. Ved frokosttid serveres buffet på båden.

Paradise Island (Giftun Island)

Tag med på en dejlig bådtur til Paradise Island. På Paradise Island mødes det kridhvide sand og det klare turkisblå hav, og her finder du de perfekte forhold til en afslappende dag på stranden krydrende med et hav af oplevelser under havets overflade.

Sharm El Naga

Sharm El Naga er en bugt uden for Hurghada, hvor du får mulighed for at opleve den uberørte natur. De smukke koralrev danner baggrund for et væld af farverige fisk. Bugten nås med bus, og mens du svømmer rundt på opdagelse i havet, forbedres frokosten, så du kan få stillet sulten efter de mange spændende oplevelser langs stranden.

Sightseeing i Hurghada

Få et indblik i den lokale kultur i Hurghada på en guidet sightseeingtur. På turen vil du blive vist alle byens attraktioner og seværdigheder og få indblik i Hurghadas historie. Du vil bl.a. komme forbi marinaen, moskeen, den koptiske kirke og lokale markeder, hvor der sælges frugt og grønsager. Du vil også blive vist lokale butikker, hvor du kan købe smukke souvenirer med hjem.

Luxor

På en heldagstur til Luxor vil du få en godt indblik i Egyptens spændende historie og opleve nogle af landets største kulturelle seværdigheder. Du vil besøge 3 berømte faraoers grave i Kongernes Dal, gå rundt i den fantastiske søjlehave ved Kanark templet, og komme indenfor i Dronning Hatshepsuts mindetempel.

Cairo

Tag på en heldagstur til Egyptens hovedstad, Cairo, hvor du kan opleve de storslåede pyramider og den gådefulde Sfinx. På turen kommer du også forbi Det Egyptiske Museum, der huser verdens største samling af egyptiske antikviteter. Du vil bl.a. se Tutankhamons imponerende gravskat med uvurderlige guldsmykker og den smukke, berømte dødsmaske i 110 kg rent guld.

Hamam

Lad dig forkæle fra top til tå med en tur i tyrkisk bad. Her kan du slappe af i saunaen eller dampbadet, inden huden skrubbes helt ren med en traditionel tyrkisk hamambehandling. Besøget inkluderer også en skøn og afkoblende massage og mulighed for at ligge og dase i en jacuzzi. Efter en dag i tyrkisk spa, vil du føle dig som et helt nyt menneske.

Ørkensafari

Er du til fart over feltet, skal du tage på ørkensafari. Her får du mulighed for at køre ræs i ørkenen i forskellige slags køretøjer. Vi tilbyder to forskellige slags safarier i ørkenen, Fun Safari og Discovery Safari. Fun Safari starter om morgenen, hvor du bliver kørt ud til en beduinlejer, hvor du kan komme ud og ride på kameler. Herefter får du mulighed for at køre ræs i ørkenen på både quad bikes og i buggies. Discoveri Safari starter om eftermiddagen og byder på samme program som Fun Safari, plus aftensmad og egyptisk danseshow. For begge ture gælder det, at børn under 16 ikke må køre quad bikes og buggies alene. De må gerne sidde i samme køretøj som deres forældre.

Delfinsafari

Nyd en afslappende dag på havet, hvor du får mulighed for at svømme på opdagelse. Her kan du opleve, de mange grunde til at Rødehavet er kendt verden over, som et fantastisk sted at snorkle rundt, og der vil også være chance for at spotte en delfin. Ombord på båden serveres frokost.

Glasbåd

Oplev verdenen under havoverfladen på denne tur uden at blive våd. Båden har glasruder under vandet, hvorfra børn og voksne kan nyde synet af de farvestrålende fisk og smukke koralrev. Turen er især egnet til familier med små børn, der gerne vil se hvad Rødehavet byder på uden selv at skulle en tur i vandet.

Praktisk information

Hovedstad:
Hovedstaden i Egypten er Cairo.

Sprog:
Egyptens officielle sprog er arabisk. I turistområderne tales ofte engelsk og/eller fransk.

Tidsforskel:
Om vinteren er Egypten en time foran Danmark. Om sommeren er der ingen tidsforskel, da Egypten ikke har sommertid.

Valuta:
Den egyptiske valuta kaldes pund, og et pund svarer til knap én dansk krone. Mange steder kan du desuden benytte euro eller amerikanske dollars. I de fleste turistområder accepteres de mest almindelige kreditkort, og der findes også hæveautomater, disse er dog jævnligt ude af drift.

Drikkepenge:
Bakshish er det egyptiske ord for drikkepenge, og det er normalt at lægge ca. 10% i drikkepenge.

Religion:
I Egypten er 95% af befolkningen muslimer, og religion spiller en stor rolle i de lokale egypters daglige liv. På feriedestinationerne ved Rødehavet vil du ikke mærke meget til dette, men tager du på udflugt til Luxor eller Cairo, anbefaler vi, at du bærer passende tøj. Sørg for at skuldre og knæ er tildækket.

Ramadan:
Ramadanen vil i 2019 ligge mellem 6. maj og 4. juni. Ramadanen er en vigtig højtid i Egypten, og mange butikker og restauranter vil holde lukket i perioden. I de turistede områder langs med rødehavskysten vil mange butikker stadig holde åbent.

Strøm:
I Egypten bruger man 230 volt som i Danmark, stikhullerne er dog ofte smallere end i Danmark, og det kan derfor være nødvenligt med en adapter.

Pas og visum:
Dit pas skal være gyldigt i minimum et halvt år efter indrejse i Egypten. Der kræves visum ved indrejse i Egypten. Der er flere måder at købe visum. Du kan købe visum hos Sunweb i bookingtrin 1 på vores hjemmeside eller over telefonen. Prisen for dette er €28, og du vil i dine rejsedokumenter finde en visum voucher, som du skal printe ud og aflevere til vores repræsentant i lufthavnen, hvorefter du får udleveret en visumpapirerne. En anden mulighed er at henvende dig til vores repræsentant i lufthavnen, som kan udlevere visumpapirerne til dig i lufthavnen. Prisen for dette er €28, som skal betales kontant i transferbussen. En tredje mulighed er købe visum ved ankomst til lufthavnen. Prisen for dette er $25 og skal betales kontant. Priserne kan ændres uden varsel af de egyptiske myndigheder. Du kan forvente kø ved skranken for udlevering af visumpapirer og betaling.

Nødstilfælde:
Hvis du får brug for politiet under din ferie, skal du ringe 122 og ved brand ringes 180. Får du brug for en ambulance, skal du ringe 123.

Åbningstider:
Forretningerne er almindeligvis åbne fra kl. 9 – 13 og fra 17-22, og i turistområderne holdes der sjældent lukket midt på dagen. Det er ikke ualmindeligt at visse forretninger holder lukket fredag og søndag.

Mobiltelefoni:
Hvis du har udenlandstelefoni i dit abonnement, kan du bruge din telefon i Egypten. Da telefontaksterne er høje, kan det dog anbefales at begrænse brug af mobiltelefonen.

Makadi Bay

Med Egyptens enorme ørken som den dramatiske baggrund og grænsende op til det klare Rødehav ligger Makadi Bay som en vidunderlig oase og indbyder til en afslappende ferie med dem, du holder af.

Nyd en afslappende ferie i Makadi Bay

Lækre hoteller, dejlig sandstrand og masser af solskin – Hvis det er nogle af punkterne på ønskelisten til din næste ferie, så er Makadi Bay et rigtig godt valg. Makadi Bay ligger ca. 35 km. syd for Hurghada og er en familievenlig badeby med en rolig og afslappende atmosfære. Byens store resorts er små byer i sig selv, hvor du kan nyde godt af masser af dejlige faciliteter. Mellem hotellerne kan du slentre en tur langs de brede boulevarder, hvor du kan købe feriens souvenirs og dagligvarer. Trænger du lidt variation fra hotellets All Inclusive, findes her også nogle enkelte caféer og restauranter.  I Makadi Bay finder du en af kystens absolut mest børnevenlige sandstrande, hvor familiens yngste kan soppe rundt i vandkanten og bygge sandslotte eller se på nogle af de fisk, som har forvildet sig ind mod stranden. Livet under havets overflade ud for Egyptens kyst er en unik oplevelse, som du bør unde dig selv i løbet af din ferie i Makadi Bay. Mange af hotellerne tilbyder dykkerundervisning, og selv hvis du foretrækker at snorkle rundt i overflade, kan du se på fisk i alle regnbuens farver samt fantastisk smukke koraller.

Oplev ørkenen og Hurghadas livlige centrum

I Makadi Bay er det nærlæggende at tilbringe ferien ved poolkanten eller på en solseng på stranden. Men vil du krydre ferien med lidt flere oplevelser, er Makadi Bay et glimrende udgangspunkt for en række spændende udflugter. Kør til Hurghada og oplev byens puls med livlige basargader, festligt natteliv og masser af restauranter fra alle verdenshjørner. Du kan også køre en tur ud i den endeløse ørken, hvor du bl.a. kan stifte bekendtskab med den lokale beduinkultur eller opleve det fortrylle stjernetæppe, som lægger sig over ørkenen, når mørket falder på. 

Hold din ferie i Makadi Bay med Sunweb

Rejser du med Sunweb til Makadi Bay, kan du nyde ferien på et af vores dejlige All Inclusive hoteller, hvor du er sikret en afslappende ferie tæt ved stranden og med adgang til gode faciliteter.

Rødehavet

Høje palmer, der svajer i vinden og gyldne sandstrande så lang øjet rækker! Det er nogle af Rødehavskystens mest fremtrædende kendetegn – og drømmer du om afslappende dage på stranden, masser af solskinstimer og lækre omgivelser, så er du kommet til det helt rette sted. En ferie ved Rødehavet i Egypten er indbegrebet af afslapning. Selv når det er koldest i Danmark, kan du ved Rødehavet nyde godt af en gennemsnitstemperatur på mellem 21 og 30 grader  - perfekt til en skøn dag ved poolen eller stranden. 

Livet under Rødehavets overflade

Foretrækker du en ferie mættet af oplevelser frem for at dase ved stranden, så går du ikke forgæves ved Rødehavet. Havet i sig selv er en ganske unik attraktion, som tiltrækker besøgende fra hele verden. Selv hvis du blot plasker rundt med en snorkel i havoverfladen, vil du kunne nyde godt af det fascinerende liv, som foregår lige under overfladen. Her er farvestrålende fiske i alle regnbuens farver, og mange steder kan du opleve et scenarie, der er som taget ud af ”Find Nemo”. Mange af hotellerne langs kysten, har egne dykkerskoler, som giver dig mulighed for at få det fulde udbytte af den betagende verden, som findes lige ude for kysten. Bemærk, at du ikke må plukke koraller eller tage fundne koraller med hjem.

På opdagelse ved Rødehavet

Selv om afslappende stranddage opdagelsesture under havets overflade spiller en vigtig rolle for områdets mange besøgende, så har Rødehavet meget andet at byde på, og her er feriebyer til et hver temperament. I Hurghadas farverige markedsgader kan du købe det hele til den halve pris, og det er også i centrum af Hurghada, du finder Rødehavets livligste natteliv. Foretrækker du at tilbringe ferien i eksklusive omgivelser med elegante butikker, velplejede golfbaner og smukke resorts, så vil du elske El Gouna. Skal ferien stå på afslapning og samvær med dine nærmeste i familievenlige omgivelser, så er Makadi Bay det helt rigtige valg til din ferie.

Rejs med Sunweb til Rødehavet

Sunweb tilbyder et godt udvalg af All Inclusive hoteller ved Rødehavet, så du er sikret et ferie med plads til afslapning og selvforkælelse. Vi har dejlige familiehoteller med vandrutsjebaner og masser af faciliteter, og stemningsfulde hoteller hvor tempoet er roligt og med plads til at nyde hinanden i lækre omgivelser. Så uanset hvordan du vil holde din ferie, har vi et hotel, som passer til dine feriedrømme.

Makadi Bay er kendt for
 • Børnevenlig sandstrand
 • Perfekt til familier
 • Fredelig atmosfære
 • Fantastisk undervandsliv
Rødehavet er kendt for
 • Dejlige feriebyer
 • Fantastiske sandstrande
 • Mange solskinstimer
 • Lækre hoteller

Vejr & klima

Gæsters anmeldelser

Score

Gennemsnitlig vurdering

7,9 / 10

Baseret på  12 anmeldelser

Flyinformation

I vintersæsonen 2018/19 og helt frem til april 2019 tilbyder Sunweb flyrejser med Al Masria Universal Airlines til Hurghada hver lørdag fra både København og Billund. Fra april fortsætter vi med at flyve fra København til Hurghada hver lørdag.

Transfer

* Transfertiden til Hurghada er ca. 30 - 60 min. * Transfertiden til El Gouna er ca. 50 – 90 min. * Transfertiden til Makadi Bay er ca. 50 - 90 min.

Transfertiden varierer alt efter hotellets placering og antallet af stop undervejs. Har du bestilt en pakkerejse med fly og hotel, er transfer altid inkluderet fra lufthavnen til hotellet tur/retur.

Flytider

I mange tilfælde vil du modtage flytider, når du bestiller online. Hvis afrejsetiderne  ikke bliver vist, er de endnu ikke kendt af os. Alle offentliggjorte flytider kan ændres uden forbehold.

Rejsedokumenter

Du vil modtage rejsedokumenter med flyplanen senest 3 uger før afrejsen. Disse skal udprintes og medbringes i lufthavnen til check-in. Bemærk venligst: Fornavn og efternavn skal staves som angivet i dit pas. Hvis dit navn er stavet forkert, kan det give problemer ved check-in og kan medføre boardingafvisning. Det er altid dit eget ansvar at tjekke, at navne er stavet som angivet i dit pas.  ǀ

- ændre antal

Hvornår vil du rejse
  Til toppen