Om Sunweb

  1. Hjem
  2. Om Sunweb
  3. Om Sunweb

Om Sunweb

Vi er din online rejsearrangør, og hos os er din familieferie i centrum. Vi tilbyder både sol- og skiferier til mange spændende destinationer ved Middelhavet og i Alperne.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at skabe de bedste ferieminder for dig og din familie, og vi arbejder derfor utrætteligt på at gøre det nemt for dig at sikre din familie unikke og uforglemmelige ferieoplevelser til en fornuftig pris. Uanset om du er til afslappende dage på stranden, spændende udflugter og oplevelser eller frisk puddersne under skiene, så glæder vi os til at skabe de helt rigtige rammer om din næste ferie.

Når du rejser med os, får du:

  • Dansk guideservice 24 timer i døgnet, på de fleste destinationer
  • Frihed til at vælge den rejselængde, du ønsker
  • Rigtigt meget ferie for pengene
  • Altid et stort udvalg af familievenlige All Inclusive hoteller
 
Vores historie strækker sig mere end 25 år tilbage i tiden, hvor hollænderen Joost Romeijn grundlagde Sundio Group International. Han startede ud med at arrangere ungdomsrejser for sine medstuderende fra sit kollegieværelse, og siden hen har virksomheden været i konstant vækst. I dag er vi ansvarlige for, at mere end 1. mio. rejsende årligt vender glade og tilfredse hjem med masser af dejlige ferieminder. Sunweb er etableret i en række europæiske lande og har siden 2010 vokset sig til at være blandt Danmarks største rejsearrangører, og i 2016 blev vi de stolte hovedsponserer af det populære cykelhold Team Sunweb.

Sunweb #creatingmemories
 
Følg os på facebook

 

CVR: 32931499
Rejsegarantifonden registreringsnummer: 2231
Sunweb er medlem af Rejsearrangører i Danmark (RID)