Billige krydstogter

Et krydstogt for ethvert budget

Mange mennesker tror, at et krydstogt koster en mindre formue, men det behøver det ikke at gøre. På denne side fortæller vi dig, hvorfor et krydstogt ikke behøver at være dyrt, og hvordan du kan gøre det endnu billigere.

Er et krydstogt billigt

Hvorfor er et krydstogt ikke dyrt?

Er et krydstogt billigt?

Mange ting er allerede inkluderet i prisen på et krydstogt, f. eks. Alle dine måltider. Så du kan nyde en lækker morgenmad, lunch og aftensmad hver dag. Krydstogtrederier investerer nemlig mange penge i kvaliteten på mad og drikkevarer, og råder over restauranter i topklasse ombord. Derudover udmærker krydstogter sig ved kvaliteten af ​​underholdningen, der tilbydes. Fra Broadway-shows, spektakulær udspring til stand-up comedy; underholdningen på et krydstogt er fantastisk. Dette er også alt sammen inkluderet i prisen. Der er ligeledes masser af underholdning for børn og unge, såsom børne- og teenagerklubber og et aktivitetsteamet, der arrangerer alle former for sjove aktiviteter.

Hvordan booker du et (endnu) billigere krydstogt?

Ønsker du at gøre dit krydstogt endnu billigere? Her følger nogle gode tips!

Book et billigt krydstogt

Vent ikke med at booke til sidste øjeblik

Book et billigt krydstogt!

Hvis du har en specifik rute, skib eller krydstogtselskab i tankerne, kan du spare mange penge ved at booke dit krydstogt så tidligt som muligt. Krydstogtselskaber anvender nemlig samme prisstrategi som flyselskaber. Når salget af en afgang påbegyndes, gøres de billigste afgange tilgængelige først. På den måde forsøger krydstogtselskabet at fylde skibet op til et vist antal passagerer.  Efterhånden som skibet fyldes hen mod afgangsdatoen, stiger prisen. Du kan selvfølgelig finde tilbud i sidste øjeblik inden afgang, men ofte er tilbuddet allerede begrænset, og dit foretrukne skib eller destination er muligvis ikke længere tilgængelig.

Se krydstogter fra Juni 2023
Book en billig garantikahyt

Book en billig ”garantikahyt”

Ved at booke en garantikahyt (guarantee cabin) giver du krydstogtselskabet frihed til at bestemme, hvilken kahyt du i sidste ende tildeles. Når du booker en garantikahyt, informeres du først om, hvilken kahyt du får, nogle uger inden afgang. Det gør det jo selvfølgelig en smule spændende.

Det, at du kan booke en kahyt med en klækkelig rabat, har også sin pris. Hvis krydstogtet er helt udsolgt, tildeles du ofte en kahyt som i forhold til placering måske ikke er særlig ideel. For eksempel ved en udvendig kahyt med balkon kan du risikere at blive tildelt en kahyt med begrænset udsigt. Men hvis krydstogtet ikke er fuldstændig udsolgt, tildeles du en kahyt, hvor alt er helt i orden.

Billige krydstogter udenfor højsæsonen

Billige krydstogter udenfor højsæsonen

Når du har mulighed for at tage på ferie udenfor højsæsonen, hjælper det også med at gøre dit krydstogt endnu billigere . Næste overalt i verden er juni, juli og august de travleste måneder for krydstogter. Men du skal også være opmærksom på vejret på din destination. Hvis du vil til Øst- eller Vestcaribien på ferie, er det bedst at tage afsted mellem december og april. For Sydcaribien er det bedre at tage afsted fra juni til og med november, hvorimod et krydstogt til Middelhavet eller Nordeuropa er ideel i maj, juni og september. På den måde undgår du de travle højsæsoner, og du kan ofte booke dit krydstogt billigere.

Din søgning gav følgende resultat