Azamara Quest

Forestil dig selv på et luksuriøst boutique-hotel på havet om bord på Azamara Quest: Smukt indrettede suites og staterooms, restauranter i topklasse, fantastisk underholdning, og ikke at forglemme - de smukkeste destinationer. Du vil aldrig glemme et krydstogt om bord på Azamara Quest!

Det mellemstore skib fra Azamara har en intim atmosfære med en bred skala af luksuriøse faciliteter. Ligesom de andre skibe fra Azamara har Azamara Quest et usædvanligt køkken. Nyd gastronomiske lækkerier på de seks spisesteder om bord, som alle byder på lokalt inspirerede menuer, der får tænderne til at løbe i vand. Underholdningen er også hel særlig med forskellige liveshows hver dag. Men det er ikke kun faciliteterne om bord, der gør et krydstogt med Azamara Quest uforglemmeligt. Skibet ligger nemlig i havnene i længere tid end andre skibe, hvilket giver dig nok tid til at udforske de fantastiske destinationer. Det særlige ekskursionsprogram gør også krydstogtselskabet meget populært hos de eventyrlystne krydstogtrejsende.

Skibsfakta

Jomfrurejse2000
Gæster710
Besætning355
Dæk9
Bredde
26
m
Længde
181
m
Tonnage
30277
BT
Hastighed
18
knob

Azamara Quest

Oplev et krydstogt med Azamara Quest – et eksklusivt flydende boutiquehotel med et klassisk touch. Her er miljøet luksuriøst, men der er ingen formelle dresscoder – her er det ”resort casual” som gælder.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningen spænder fra et casino til poolpartys og en showlounge med optræden hver aften

Andre skibe