Azamara Pursuit
Azamara Pursuit

Azamara Pursuit

Azamara Pursuit er Azamaras tredje skib, som tager dig med til unikke destinationer over hele verden. Ligesom sine søsterskibe ligger Azamara Pursuit også i havnene i lang tid, så du har masser af tid til at udforske de fantastiske destinationer. Når du er tilbage om bord, kan du nyde en god dosis luksus og underholdning.

Et krydstogt med Azamara Pursuit søger for den perfekte blanding af eventyr og afslapning! Det lille skib med en intim atmosfære har plads til 690 gæster. Det betyder dog ikke, at der ikke er meget at foretage sig om bord. Du kan se liveshows i Cabaret Lounge, shoppe i The Pursuit Shop og drikke cocktails ved swimmingpoolen. Du behøver ikke kede dig et sekund om bord på  Azamara Pursuit . Der er heller ikke sparet på nydelsen på det kulinariske område med en bred vifte af fantastiske restauranter. De forskellige typer af staterooms om bord på Azamara Pursuit passer til forskellige budgetter og behov. Med Club Interior staterooms, som er ideelle til den budgetbevidste rejsende, og luksuriøse og rummelige suites findes der indkvartering for enhver smag på Azamara Pursuit.

Skibsfakta

Jomfrurejse2001
Gæster710
Besætning355
Dæk9
Bredde
26
m
Længde
181
m
Tonnage
30277
BT
Hastighed
18
knob

Azamara Pursuit

Oplev et krydstogt med Azamara Pursuit – et eksklusivt flydende boutiquehotel med et klassisk touch. Her er miljøet luksuriøst, men der er ingen formelle dresscoder – her er det ”resort casual” som gælder.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningen spænder fra et casino til poolpartys og en showlounge med optræden hver aften

Andre skibe