Azamara Onward
Azamara Onward

Azamara Onward

Azamara Onward er Azamaras nyeste anskaffelse, og hvilken én! Det splinternye krydstogtskib tager dig med til de mest utrolige destinationer. Takket væreAzamara Onwardlille størrelse kan det lægge til i havne, som er for små til de store krydstogtskibe.  Her venter et uforglemmeligt eventyr på dig!

Om bord på Azamara Onward er oplevelser og skabelsen af minder i centrum. Skibet sejler på særlige ruter, og bliver længere i havnene, så du har god tid til at opleve destinationerne. Du tilbydes ligeledes et stort udvalg af aktive, kulturelle og gastronomiske ekskursioner, som giver dig indblik i de lokale traditioner. Men der er også masser at opleve om bord på selve skibet. Tag på kulinarisk verdensrejse i de mange (specialitets)restauranter, slap af fra top til tå i den luksuriøse spa og oplev aftener fulde af underholdning i form af forskellige underholdningstilbud. En rejse med Azamara Onward er helt sikkert et must for krydstogtentusiaster.

Skibsfakta

Jomfrurejse2021
Gæster710
Besætning373
Dæk11
Bredde
25
m
Længde
181
m
Tonnage
30277
BT
Hastighed
18
knob

Azamara Onward

Nyd et krydstogt med Azamara Onward – et eksklusivt flydende boutique-hotel med et klassisk touch. Interiøret er luksuriøst, men der er ingen formel dresscode – det er altid afslappet ombord.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningen omfatter alt fra et casino til poolparties og en showlounge med forestillinger hver aften.

Andre skibe