Azamara Journey
Azamara Journey

Azamara Journey

Søger du et krydstogt fuld af afslapning og forkælelse, som tager dig til de smukkeste destinationer i verden? Så er du det rigtige sted om bord på Azamara Journey . Dette mellemstore skib fra Azamara har plads til 690 rejsende. (Personlig) service og en afslappende atmosfære er i centrum, og der er ikke sparet på luksussen.

Krydstogtskibet er stilfuldt indrettet som et boutique-hotel. De luksuriøse staterooms er udstyret med alle moderne bekvemmeligheder, og varierer fra budgetvenlige kahytter til luksuriøse suites med balkon. På trods af at Azamara Journey ikke er et kæmpeskib har det stadig et stort udbud af faciliteter om bord. Nyd kulinariske lækkerier i ikke mindre end syv restauranter, herunder to specialrestauranter, slap af ved poolen eller forkæl dig selv med en luksuriøs spa-behandling. Underholdningsprogrammet og også helt særligt, og der tilbydes underholdning aftenen lang. Som du kan forvente det fra skibe fra Azamara, ligger Azamara Pursuit  også i havnene i lang tid, så du har masser af tid til at udforske de fantastiske destinationer. Vælg mellem et stort udbud af ekskursioner, og få uforglemmelige minder med hjem fra dit krydstogt.

Skibsfakta

Jomfrurejse2000
Gæster710
Besætning355
Dæk9
Bredde
26
m
Længde
181
m
Tonnage
30277
BT
Hastighed
18
knob

Azamara Journey

Oplev et krydstogt med Azamara Journey – et eksklusivt flydende boutiquehotel med et klassisk touch. Her er miljøet luksuriøst, men der er ingen formelle dresscoder – her er det ”resort casual” som gælder.
Underholdning
Aktiviteter
Mad & Drikke
Krop & Sjæl

Underholdning

Underholdningen spænder fra et casino til poolpartys og en showlounge med optræden hver aften

Andre skibe