Azamara

Krydstogtselskabet for krydstogtentusiaster

  • Mindre skibe med luksuriøse faciliteter
  • Mange forskellige destinationer
  • Længere ophold i havnene

Azamara bringer afslapning og eventyr sammen

Oplev det ultimative krydstogt! Azamara tager dig med til unikke og mindre besøgte havne, hvor de store krydstogtskibe ikke lægger til. 'Destination Immersion' er i fokus hos krydstogtselskabet: Længere ophold i havnene, et kulinarisk udbud, som er koncentreret omkring lokale ingredienser og et brusende udvalg af ekskursioner giver dig mulighed for virkelig at lære destinationerne at kende. Kombiner dette med den intime atmosfære og de luksuriøse faciliteter om bord, og du har alt, hvad du søger på et krydstogt!

Azamara tilbud

Verden ligger for dine fødder med Azamara

Oplev den perfekte balance mellem afslapning og eventyr på dit krydstogt med Azamara. Du rejser om bord på mindre skibe til de mest usædvanlige destinationer over hele verden, hvor de store krydstogtskibe ikke kan lægge til. Takket være Azamaras karakteristiske 'Longer Stays & More Overnights’ får du længere ophold i havnene på dit krydstogt, hvilket giver dig mere tid til at udforske de spændende destinationer. Krydstogtselskabet tilbyder derudover interessante ekskursioner og et brusende underholdningsprogram om bord, som afstemmes efter destinationen, som du besøger. Et krydstogt med Azamara er propfyldt med kulturelle oplevelser, som du vil huske i lang tid!

Krydstogt med all inclusive

Med Azamara har du valgt det rigtige selskab, når du ønsker at nyde uden bekymringer. Én af de mange fordele ved dette krydstogtselskab er nemlig, at dit ophold er baseret på all inclusive. Der bliver sørget for alle dine måltider (morgenmad, frokost og aftensmad) og snacks. Men du kan også ubegrænset nyde en stor variation af drikkevarer, såsom læskedrikke, varme drikke, internationale øl, husets vine og et udvalg af spiritus. Desuden er de obligatoriske drikkepenge også inkluderet. Du behøver altså nærmest ikke at tænke på noget, og kan nyde dit krydstogt optimalt!

Skibe