Fejr jul på krydstogt
Fejr jul på krydstogt

Krydstogt i juleferien 2022

Tag på et skønt krydstogt i juleferien 2022

Fejr festdagene i december med en fantastisk tid fuld af aktion og uforglemmelige minder. Hold jul på en anden måde, og vælg et eventyrligt krydstogt!

På et luksuskrydstogt ved du med sikkerhed, at alle i familien vil nyde deres livs ferie. De voksne kan planlægge en forkælelseseftermiddag i spaen, og børnene kan boltre sig i den særlige kids zone. Teenagerne kan hænge ud med andre teenagere i en Teens Club, og bedsteforældrene vil nyde familiemiddagene om aftenen i den store spisesal. Juelaften kan I samme se et festligt juleshow i et af de mange teatre på skibet, nyde livemusik eller se en julefilm på tagdækket under stjernehimmelen.

Krydstogt i juleferien 2022

Slip væk fra vinterkulden på et krydstogt til solrige destinationer over hele verden. Byg sandslotte på uberørte strande i Caribien, kom i julestemning på et krydstogt til Australien og New Zealand. Oplev den festlige udsmykning og de spændende traditioner i Sydøstasien eller tilbring juleaften på et once-in-a-lifetime krydstog til Galapagosøerne.

Fejr årets smukkeste tid på et julekrydstogt!

Tilbring en uforglemmelig ferie på en et krydstogter, hvor du kan nyde julens hyggelige atmosfære, mens du sejler til nogle af verdens mest spektakulære destioner.

Nyd de traditionelle måltider udviklet af Michelin-stjernekokke uden, at du behøver bekymre dig om tilberedning eller opvask. Beundr den festlige udsmykning med juletræer dekoreret med funklende pynt, som får dig til at føle dig hjemme med det samme. Syng med på julesangene, se juleshows i teatrene på krydstogtskibet, og byd Julemanden velkommen ombord, når han kommer for at fejre julen samme med alle børn.


TIP: Et krydstogt i efterårsferien 2022 eller et krydstogt i Påskeferie 2023 anbefales også.

Book nemt og hurtigt dit julekrydstogt hos Sunweb

Nedenfor ses det aktuelle udbud af krydstogter i juleferien 2022. Krydstogterne er udvalgt ud fra et rejsetidspunkt mellem 22. december 2022 og 2. januar 2023.